Sunday, January 1, 2012

new year saye :)

apakah perasaan anda apabila ;
pada pukul 11 malam, anda rase sperti ade someone perhatikan anda?
pada pukul 11 malam, anda berdue di kelilingi lift yg terbukak tertutup pintu nye?
pada pukul 11 malam, hanya anda berdue dalam lift, dan ade darah di dalam lift?
pada pukul 11 malam anda bau darah dalam lift?
pada pukul 11 malam anda berdue sahaje dalam lift di bangunan 20 tingkat?

ni lah yang happen kat aku pade malam new year smate2 aku nak tgok bunge api kat atas bangunan S&T TOWER. ni baru namenye mechy. *phewwwww! aku lari lintang pukang bile klua dr lift tu. kuang hajak punye setann spoilkan new year aku.sape suruh magrib2 merayau sane sini kan dah kene kacau. akhirnye, xnmpk bunge api dr klcc, ict,nmpk bunge api kat mcd seksyen 2 je pun  jadilahh sbb masing2 takut nak balik bilik. overnyte kt mcd smpai subuh pun syok jugak sbb pukul 3 pagi kitorg melantak sbb nk thn ngntuk.

meet our hero, penyelamat keadaan konon. puihhh! muke die ni pelik bebeno sbb terpengaruh dgn geng2 pondan depan meje kitorg lepak.haha



rindu celebrate new year dgn nad n tebok last year, main kejar2 ngn pak guard.hehe

HAPPY NEW YEAR EVERYONE :)

2 comments:

  1. feyna, agak2 nak rase meh datang sini aku bawak kau g bangunan tu. haha

    ReplyDelete