Thursday, January 26, 2012

kawan hingusan.

chinese new year bersame mereke membuatkan aku tersenyum sampai ke telinge.
dari berhingus sampai dh bergaye, kami masih rapat. :)






ini boyfriend time darjah 6 dulu. bile jumpe balik due2 gelak. kelakar nyeeee HAHAHA :D








GUNUNG LEDANG :)

Saturday, January 14, 2012

demam BASIC MECHANICS

setelah due malam tak tidur stay up kat kfc, tibe mase untuk all out esok. *cehhh. bajet boleh all out sangat esok. wahaha.! ini lah muke bile nak pakse mate daripade terus tertutup dek angkara syaiton2 yang tak bagi kami study. kami gagah melawan godaan syaiton dan bau2 ayam kfc. kahkahkah




 p/s : muke aku lah paling huduh tahap babun punye moyang. ridhwan xaci sbb xnak buat mate terbeliak. semoga berjaye jawab paper esok :)

Sunday, January 1, 2012

new year saye :)

apakah perasaan anda apabila ;
pada pukul 11 malam, anda rase sperti ade someone perhatikan anda?
pada pukul 11 malam, anda berdue di kelilingi lift yg terbukak tertutup pintu nye?
pada pukul 11 malam, hanya anda berdue dalam lift, dan ade darah di dalam lift?
pada pukul 11 malam anda bau darah dalam lift?
pada pukul 11 malam anda berdue sahaje dalam lift di bangunan 20 tingkat?

ni lah yang happen kat aku pade malam new year smate2 aku nak tgok bunge api kat atas bangunan S&T TOWER. ni baru namenye mechy. *phewwwww! aku lari lintang pukang bile klua dr lift tu. kuang hajak punye setann spoilkan new year aku.sape suruh magrib2 merayau sane sini kan dah kene kacau. akhirnye, xnmpk bunge api dr klcc, ict,nmpk bunge api kat mcd seksyen 2 je pun  jadilahh sbb masing2 takut nak balik bilik. overnyte kt mcd smpai subuh pun syok jugak sbb pukul 3 pagi kitorg melantak sbb nk thn ngntuk.

meet our hero, penyelamat keadaan konon. puihhh! muke die ni pelik bebeno sbb terpengaruh dgn geng2 pondan depan meje kitorg lepak.haha



rindu celebrate new year dgn nad n tebok last year, main kejar2 ngn pak guard.hehe

HAPPY NEW YEAR EVERYONE :)