Tuesday, December 20, 2011

december, please slow down.

assalamualaikum.
sesungguhannye hati tgah resah gelisah sbb esok test CALCULUS vs BASIC MECHANICS. tp sempat lagi melanga , blogwalking sana sini. orang klau tak sedar diri mmg cenggini la rupenye. hehe. sebenarnye baru sedar. date menunjukkan 20 december. ohoi. dah dekat dah nak new year. means that, no teen teen lagi dah pas ni gamaknye. xpercaye anak mak yg dulu nye balik sk tadika nangis mintak susu lagi skrg dah nak masuk 20 tahun. awwwww. *tuenye aku. tapi klau balik umah mak still panggil adik , so rase mcm budak sk tadika lagi lah. :)
sebenarnye td terbace blog salah sorang gregs. isu die agak sentap. xsangke kawan2 aku smue dah besar jugak ehhh. she said that :

"kenapa lelaki suka perempuan cantik je,
kesian perempuan tak cantik mcam akak nih"

mmg betullah perempuan ni mesti jeles klau nampak perempaun lain lagi vouge lagi cantik. lagi2 skrg style hana tajimah lah belit sane belit sini. sometime, aku selalu usya gambar kawan2 aku. smue dah pandai melagham. kelassss kau maria. sampai dah xkenal pun ade. dulu kat stf, xpenah pulak nampak diorang vouge2. yelah. hari2 pkai baju sk, g prep pkai baju kurung, selipar jamban, tudung xpin. baju pun renyok2 je. name pun sk perempuan. klau vouge2 pun sapo nak tgok. pak guard ade ah. * dah ah gatai. bluek!

bukan setakat vouge2,belit sana belit sini, status pun smue memanjang nak in relationship je. amboi komeeeeee. dulu kt stf toeng2. ehhhh. shhhhh. skrg bertemeee gamaknye. haha. org kate study dulu kan. tp aku kate klau kat u ni lah kite berjimba ngn kawan2. pas ni mmg xde lah. macam senghonok je kan. xsangke dah tue. tidak tidak! *emo

enjoy life as 20 guys! :)

nak tgok muke budak2 kitorang. hehe. *malu

time ni form 2 . junior.

after spm

before spm

g prep selipor jamban

ni mmg klau tgok xsah xgelak
19 :))

No comments:

Post a Comment