Thursday, November 24, 2011

IT'S A LEGACY, IT'S A LEGEND

Integrated Engineering Carnival 2011
3 hari, 3 malam, 3 siang, tak tidur, meeting, meeting, meeting. set up booth ENGINE UNION. senang kate kene buli. ohhh. damn. senang cerita, for the whole weeks, bed aku tegang setegangnye sbb aku xsempat nak landing maut melayari bahtera kebahagiaan pun. plus, balik 2 pagi, panjat gate kolej yg sangat tinggi *sakit ohoi. smue sbb homestay plus this legend carnival. carnival ni every year bnde wajib yg EU akn anjurkan. so first sem , aku dah involve. tu lah untung nye klau baik dgn senior. haha. senior2 engine ni mmg cool. cooperate dgn insan2 yg dah part 5,6,7 mmg best. sampaikan aku yg baru part 1 pun trase xsperti part 1. eceehhh. tp serius diorg igt aku part 6. -.-






















Monday, November 21, 2011

homestay KG PARIT 3.

assalamualaikum.
tak terkate seronoknye bile join homestay.tatkale smue students seronok cuti kt kampung masing2, aku balik awal ke uitm smate2 program ni. pendek kate, berbaloi-baloi.malas nk type panjang2.tgok gambar je dah la. :)

ikut abah n hans g tangkap udang kat laut.

ni kerete abah. stylooooo

baling mud ball.

brkobar2 nak tanam pokok bakau. padahal xtahu penat mcm nak koma.haha

ni muke2 xmalu buat mcm kampung diorang



seronok mandi 

mother nature, we care

miss uitm

ni adik dan kakak angkat

ni tok sidang kampung

bangge tu dapat ketammm. haha

ni dah pasrah kepenatan



gotong royong ngn org kampung

wak leman



dan dan je siang ikan aku ni . haha

masuk paper metro hari ni :)
experience yg xdpt di lupekan. paling susah tangkap kerang ye. rase nk menangis pun ade bile tenggelam dalam selut n surrounding with ikan belacakk. eeeee. haha. rinduuuu kampung parit 3. information, kampung ni shooting nur kasih ye. so imagine lah mmg sgt cantik sawah2 kat sini. :)