Monday, October 10, 2011

KEMAHIRAN INSANIAH

assalamualaikum
as usual lah klau cite psl uitm ni mmg super duper byk gile aktiviti kt sini smpai bed pun tegang je even weekends pun.mcm xpercaye sbb selalu aku sentiase ade atas bed melayari bahteri kebahagiaan.tp now nak jejak atas bed pun, fuhhhh. susah.ni belum start practice volleyball bowling smue2 tu.
last weekends students mechy smue ade program kemahiran insaniah.first2 aku pk ape bende punye program ni.tgok schedule smue ceramah n the second day semue LDK smpai ptg der.mule la aku mncarut dalam hati.cnfirm bosan.for the first day, ceramah. klau ckp psl ceramah je mule lah mate nk kuyu. tp seriously aku xbosan n dpt ksdrn. talk yg mmbntu aku.menyedarkn aku.hah.name pun kmhiran insaniah. sides experiences, kene boooo dgn seniors part 3 sbb aku xdpt seat dlm lecture hall. ah. peduli ape. kau lelaki tak gentle ape bg pempuan duduk kat tangge. haha

the second day, LDK. devided to group. aku group 6. tgok list name smue aku xknl. hamik. tp seriously best gile aktiviti die buat. lecturer yg conduct group aku pun sporting abis. mcm member. cooperation yg sgt mantopp and groupmate yg sgt cool. name pun engine. mesti lah cool. haha.tp biase lah klau sorg je pempuan dlm group tu mmg kene buli. nak buat mcm ne. redha. aku lah kene present aku lah kene tulis aku lah kene melukis smuenye aku. kau hadooo?
 -.-
 okay bye