Monday, August 8, 2011

terpegunnnnn ;)

assalamualaikum..
dah lame tak bukak blog. SENTAP. hehe. mmg xde mood nak update blog wat mase ni. tp hari ni,hehe. lain pulak. ni sbb bace blog mira hasan tu lah kan. tu yg buat aku smgt nak update blog. lagipun malam ni bosannnnnnnnn,bengang,gerammmm.haha.xde ape lah. sape mira hasan tu? die ni dah meletupppps skrg xkan lah xknl lagi kan. nak tag pun malas lahh. gare2 dah meletupssss, die private blog ngn fb die. hahah. sentap tak sentap lahh. hanye dgn satu entry, satu malaysie kot dh kenal die. untung kan? untung la die dh kawin skrg. umur baru 19, baye eden ni haaa. hehe. pape pun congrates lahh kat diorg ni. tanggungjawab dah besa. ngeh ngeh. aku pulak? cewahhhhh. berangan nak lebih. slagi tak kerja, jgn harap lah eden nak kawin. ;)

SALAM RAMADHAN. belum trlambat kot nak wish.haha.tulah.busy sgt masak bulan2 puase ni,mmg xde mase nak update2 blog.cehhh.padahal membute tak igt dunie.haha.serius cpt gile dah seminggu puase. alhamdulilah laaa buat mase ni xde ponteng puase. terawih pun penuh lagi. dulu kat campus buat 8 rakaat je. ni kat masjid rumah, hamik. 20 rakaat. yelah. g ngn mak. mak buat 20 rakaat.segan la eden nak chow awal2.haha.tp bukan aku terawih sbb segan okay.niat tetap kerana ALLAH TAALA.lagipun bile lg nak buat 20 rakaat kan.cewahhh. kat campus dulu ade la capture2 gambar pkai telekung kan.tp tahun ni xde la.segan eden.mak cik2 ramai.kang ade ckp aku gile kamera lak.heheh.ade satu lg,aku mmg geram laa kan.aku tgah smbyg tepi tingkap,ade budak main mercun kat kaki lime masjid. terkejut gilo. nasib la aku respect mak cik2 kat situ. klau tk mmg aku klua aku baling mercun dlm mulut diorg.kejam tak kejam.haha.

puase,puase. igt program diet aku mkin mnjd.amik kau.dh la dh xkeje.duk umah mak pulak tu. mak asyik beli lauk sedap2 je. ishhh. rugi tak mkn. kat cmpus nnti xdpt mkn sedap2. kene balas dendam la.haha.makin naik la badan aku. tk mcm time keje dulu. xpela. janji ade org syg. cehhhhh. nnti nak kawin diet la balik. haha. gilo ke ape. degree tk start lg nk kawin. berangan xsudah2. demam mira hasan tu tk hilang2 lagi. hehhe. demam terpegun ;)

ok2.stop la pasal mira hasan tu. gatai beno nak ikut mcm die. hah. xdela. sempene bulan puase ni aku dpt petunjuk. bebaik2 dgn smue org. haha. nmpk sgt byk buat salah kat org kan. aku hambe ALLAH yg xlekang dr dose. alhamdulillah. aku dh jernihkan air yg keruh dgn beberape org. xnak la mention kan. segan la eden. hehe. tapi ade jugak yg buat aku mcm smpah. ye la. aku mintak maaf tu jgn la buat aku mcm sampah kan. take notes sikit kat sini,even bukan aku yg salah tp aku still mintak maaf okay. haaa. yg terase tu ringankan la mulut mintak maaf.. org tk nak bebaik bia lah. jnji aku dh selesaikan tanggungjawab aku sbgai ISLAM. okay.dh malas nak type. selamat bersahur dan selamat berpuase! bogoshipo <3

No comments:

Post a Comment