Wednesday, August 10, 2011

cerita lapuk tp nak cerite jugak.kehkeh

assalamualaikum..
xjawab dosa,kalau jawab sayang. *cehh.tiru ayat maria elena.okay.penat terawih.tibe rindu lak kat tempat kerja. *COILCRAFT (MALAYSIA)SDN BHD. ituuu diaa. nak bold jugak name company tmpat aku kerja. rase aku mmg xpenah update pasal experiences aku kerja kat tmpat ni kan.haha. coilcraft? name pun pelik je. mule2 aku igt ni company magazine ke ape. padahal ni company komputer and handphone. hamik. trigt computing ngn miss JJ. cehhh.


okay okay. company ni bekas kakak ipar aku yg bg suggestion. kenape bekas? nanti aku cerite. *menyampah. heh. org kate nk keje kat sini susah nak dapat. xtahu knpe. sbb meletupsss kot company ni.time aku mintak keje,terus kene interview.mcm2 die tye. yg pasti die tye, 'tak smbung study ke?' haaa. nmpak sgt xnk amik pekerje smbilan. aku pun jawab je la tak. haha.tunggu 3 hari je. terus dpt call suh start keje. fuhh. lege.


first day keje.mcm biase lah. mengantuk gile.plus2 xde mmber lg. tp bile dh sminggu mmg meletupsss. sentap ngn pkrje2 kat situ. best! haha. okay. aku dpt bahagian smue perempuan. haaa. kan dh ckp. life aku mmg dtakdirkn smue pmpuan. eh. tp aku bukan less. euuuwwwww! ekekeh. dah dah. stop. company ni byk cwngn. yg aku keje ni yg main. mmg besar lah. ape yg aku buat everyday mmg mengantuk. mngadap scope/microscope. okay. aku keje bahagian lab la kirenye. mmg suhu sejuk gilooo. mcm nk beku keje kt situu.tp aku gune scope tu bukan nk observe cell ke ape ke mcm blaja bio dulu tu. haha. aku cek chip2 handphone dn computer. amikk. haaa. mmg kecit gile nauzubillah. klau nak tgok,cube hempas handphone korang smpai terburai.tgok rupe chip dlm ph korang tu.bnde tu la aku mngadap hari2. hehe. before start keje ade class tau. kene hafal name2 reject. means nnti dh observe chip nmpk ade reject kene buang. payahhh oooo. tp hari2 buat dh biase. malas la nk type pnjg2. ckp pun bukan korang paham ape aku buat, haha. nahhh gambar2 time bekerjaye dulu. cewahhhh ;)


pdhl mate kejam tu.ekekeh

ni namenye trek.

ni bestie la time keje,iera.baru 18 tahun.

kak ros,kak ina,kak hawa. 

tgah rehat boleh la berangan amik gmbar.bos xde!

iera,kak hawa.kak eton

bestie lg ;)

wlupun pangkat kakak2,mak cik2, tp smue havoc tawww.hee

dan lagi ;)

sejukkkkk :)

okay.tu je nak cite.experiences yg amat seronok spnjg 2 months keje kat sini, rinduuuu kat diorang! bogoshipo . assalamualaikum :)

2 comments: