Saturday, March 19, 2011

merdeka yang hectic!

ASSALAMUALAIKUM..
hup hup hoorayyy! haha. lambat sikit gamaknye nak cakap yg aku dah habis final.setelah due jam melaksanakan tugasan sebagai seorang wagranegara malaysia td iaitu menjawab paper politics, akhirnya aku merdeka jugak. huh. budak imp boleh stop gelakkan aku skrg. mungkin korang boleh duduk senyap tutup mulut tgok aku baru nak happy.haha.habis2 paper je aku boleh tersenyum.bukan sbb boleh jawab paper td.bukan jugak baru menang duit satu juta.bukan jugak baru dapat boyfriend.tp sbb aku dah habis foundation.! ngeeee~ seronok bhai. sekejap gila dah habis. ceh. pdhl dulu time study, mak ai. rase terkemut2 mase brjalan. mahu je terus quit study nak kawin terus lah. haha. ni dah habis mule la nak sedih bagai.eh eh. belum nak masuk chapter sedih ea. sabar2. ikut flow la.heee.


hamik kau,pangkah terus!

last naik tangge.wink wink!
okay okay.ni nak cerita. abis je exam td,tak pk ape.g reff nak melantak dgn hati yg riang gumbira.balik bilik tgok bilik kosong.ooo.bedah klua.cisss.sabar je lah.perut dah mmbuyut mule la pk nak mmbute pulak.haha.teruk betul perangai kau aien oi.tibe ummu bagi msj.jom makan! ehhh. aku pelik jugak.tp tk pe.aku layan kn je.teman die makan.hehe. mase ni la aku baru tahu yg ummu rase ape yg aku rase.everythings ummu cerita td. okay.aku baru tahu. perempuan tu mmg melampau tahap gampang. ehh. aku tak nak masukkan pasal die dlm entry aku. buat ape? buat sakit hati je kan? alah. tak lame la tu. bak kate ummu, kite tgok kan je la aien.doakan jela. yes yes! betul tu ummu. rupenye ramai yg sakit hati. so tebok, no reason aku nak mngalah dulu okay! hehehe.eh. ni sudah lari tajuk ni.cukup cukup. sape perempuan tu? senyap2 je sudah la.~

balik pade cerita asal.after mlepaskan segale perasaan kt ummu.balik bilik.igt nk mmbute. tp tgok housemate semue dah kemas bilik. kipas pun dah bersihkan.ishhh! tak boleh jd ni. tgok bilik aku yg mcm tongkang pecah tu, aku pun ikat kain batik sampai pinggang, amik kain, ape lagi.panjat la bersihkan kipas. haha. roomate xde,redhaa jelah buat sorg2 kan.dh biase dah mmg selalu buat bnde ni sorg2.baju2 pun aku sumbat dalam beg. fuhhh! 


operasi menyumbat baju dalam beg

locker yg dah separuh kosong

si penggode terhebat

tarraa! kemas kan? haha. bangge woooo. penat aku sorg2 mcm org gila kemas barang. locker pun dah kosong. ade je lg brg.tp esok la sambung. xsempat sbb tibe phone bunyi. aik. tebok call. die tye nak lepak tak.pas ni tk jumpe dah. eh. ape die merepek ni? lame2 baru sedar. ye tak ye. die balik hari ni. and family die pun dah nak sampai palam.lagi 2 jam mcm tu la. ape lagi.aku pun kelam kabut la mandi.xsempat nak baring sesaat pun. tup2 terus siap turun reff.tebok punye pasal.tak pk ape lah kan.mamat xcukup inci ni mmg suke buat aku kelam kabut. hishh. dalam kul 3 lebih gak la aku jumpe die.borak2,minum2 jus gergasi tu, tibe parents die call.parents die dah masuk kawasan uitm. so tu makne nye ape weh? die dh nak blah.okay fine. aku control.tp bile dah sampai r5,die nk blah tu, mak ai.seriously tak tipu.ni betul punye, sebak aku.berginang jugak air mate.last jumpe.mne de jumpe melainkan satu u time degree nnti.dgn suasane hujan renyai2 mmg aku trkilan la nak tinggalkan kawan aku sorang ni.eh tebok. kau bace entry ni jangan gelak heh. aku serious ni.hmm. take care tebok ;)
muke nak bajet comel la konon.haha
lepas tebok balik tu, aku control macho la. mne leh menitis2 ni.nnti die gelakkan aku.tibe tgok jam, mak ai.dah dekat kul 5.cepat2 naik nak solat.sbb kul 5 kene jumpe amirul,fifi, n lain2. adoi.xsempat baring lagi.terus tak pk tebok time ni.rushing2 turun.hah. jumpe laaa jebon2 P5 kat reff. makan ice cream.yelah.ni lah last nak jumpe.masing2 nak balik esok.so kami pun berjimba beramai2 kat reff.heee.sampai kul 7,agak2 pk dah nak magrib kan.kitorang pun decide nak balik.woahhh.time ni sebak sikit.yelah.last time kan.lpas ni entah bile nak tgok muke korang. -.-

jebon satu

jebon dua

jebon tiga

hamik kau,sedih mmg sedih.tp sampai bilik tgok jam.mak ai.dah pukul 7.20.jap lagi nak azan.tibe phone bunyi.okay.malam ni kul 8 kat reff.huaaa! mmg tak pk ape la.terus amik tuala mandi solat semue.sharp pukul 8 siap turun bawah apek dah tunggu.jebon2 chique,wanie,tu semue turun lambat mmndangkan apek dah tunggu,aku pun blah la dulu.mungkin kat reff makan beramai2.sempat jugak tgok raje lawak final.tp boring.jalan2 kat court.tgok org main futsal.sudah la.cukup la.kaki aku dah penat.mate aku dah kuyu.dr pagi tak date ngn bed kesayangan aku.aku pun balik dgn mate dah nak trtutup.tibe aku trlupa.yang jebon2 chique wanie semue tu ajak tgok movie malam ni. ayoooyoooo.mari laa tgok movie.mungkin~

just nak cakap,hari ni hari hectic aku.penat tahap karma dah datang. jom la layan movie pulak.life org dah abis final kan. haha. okay. yang lain yang tgah nak final tu ke,yg nak exam tu ke, jangan jeles meyhhh. study elok2. ok bye!

Friday, March 18, 2011

MUFFIN,

assalamualaikum
walaupun esok ade paper politics,politics ye politics tapi nak happy jugak even tension klau pk pasal paper esok.happy sbab dapat tige lagi muffin choc malam ni.ehem2.ni masuk muffin ke enam ye untuk minggu ni.mungkin encik muffin nak perli aku ni mmg kuat makan? mungkin kan? haha. tak pe.aku dah biase jadi bahan untuk die mmbahan.hyperbola di situ ye.heeee. okay okay.thank you encik muffin ;)

heeee.yg satu ni dah selamat masuk perut.sape suruh gode aku cepat sgt.haha


muke nak senyum je bile dpt muffin skrg ni.apedehal kau?haha.wanie.ni aku pinjam cermin locker kau.nampak kan jam dinding kau tu?HAHA
btw,ni saje gedik.biaselah klau nmpak cermin.


sudah sudah. melagha xabis2 esok ade paper.
ayoyoyo~
wish me luck guys. :)

Thursday, March 17, 2011

dasar org tk sedar diri,

bak kate insan bername amirul mukminin dan tidak lupa juga kpd fadullah dan wanie yunus:

udah2 tu aien.g blaja.

haha...slmat membaca la aien raffalie....kami imp da cuti...huhu,,hooray...!!!!

Untuk bdk2 ADM ... belajarlah untuk merdeka baru anda boleh merdeka.. utk bdk2 IMP plak..korang xyh blaja... korng dah merdeka pon...!!!! XD

hehe.aku rase mcm nak cekik2 korang bertiga.mentang2 dah habis paper.cisss!
tak hape.jumaat ni aku abis jugak paper lah.huh.time tu aku nak terlompat ke hape korang jgn kesah ea.haha.
okay okay.baru nak masuk cerita ni.lambat sikit. tiga makhluk kat atas ni la punye pasal.haha.
hari ni last paper actually.memandang aku cukup MINAT brpolitik,jadi aku last paper jumaat ni ye.bukan hari ni.so aku pun terlopong la tgok budak2 IMP dah hooray hooray skrg.alah.ADM je jumaat ni.*ayat nak sedapkan hati sendiri.haha.antre ramai2,xramai yg amik politics ni.ptg td dpt tahu lak fifi semue nak main basketball mlm ni. mak ai.ni tak boleh jadi.aku nak join.xkire la aku ade paper lagi ke tak kan.mmg tk pk pnjang.on je sudah la.aku sorg je dak ADM yg sesat main ngn diorg.hee.ni lah name nye org tak sedar diri.
cerita time main tu,satu seriously trigt kat sk la.dulu selalu main basketball.heee.syok2 main ni,tibe2 kepale rase mcm lalok sikit.peh fifi.kau dah lame hidup ke? haha. sakit gile bola die hentam muke aku.penyek hidung aku bhai.dah la hidung aku ni penyek.makin penyek kau buat le.haha.tk pe fifi.mirul ckp tk baik berdendam. haha. itu die name mirul klua lagi sekali. haha.second,memandangkan nak main basketball,aku tak mkn la dulu.klau mkn cnfirm la klua muntah kuning nnti.hamik kau.lapar tahap karma time main tu.haaa.pastu mirul boleh ckp asal aku tk main td?kepale aku pening,perut aku lapar.duk tepi court dah la.haha.itu die klua name mirul lagi.time duduk kat tepi court,bola futsal lak hentam aku.hamboi.igt aku ni batu ke haaa.xpe.aku dah maafkn korang.haha.mungkin terlalu semangat nak shoot td,qiqi telah mengaplikasikan QIQI PRINCIPLE.itu die.nak tahu ape principle tu. haaa. tgok la bola tu kemane.ni lah hasil drpd force yg die dah bg kat bola tu. haha.naseb baik la ade hero2 malaya yg aku kenal.iaitu FAHMI JE.haha.die lah yg tolong pinjam kn bola futsal.tp tk hero mne la sbb kitorang yg turunkn sendiri bola ni.haha.thanks fahmi!




bile dah bosan2,mule la jadi gedik sekejap kan kan.haha.

GEDIK SATU

GEDIK DUA

GEDIK TIGA

GEDIK RAMAI

sudah sudah. cukup la kau melagha malam ni aien.paper ade lagi satu jumaat ni. haha. jom layan politics pulak ! 
-.-



Tuesday, March 15, 2011

CHEMISTRY OH CHEMISTRY

assalamualaikum
'aku nak bangkit!'
chewahhh.konon semangat la skrg ni nak study chemistry kn.
pdhl skrg dh dtg kemalasan aku.
mate dah ngntuk.
tgn dh gatal nak menaip.
mate dah kabur tgok formula yg entah ape2.
chapter byk lg tak cover.
bedah pulak tak ade.
menguji kesabaran betul.
mcmne nak dapat A ni. 
dgn marks tests yg tk sberape.
carry marks pun entah ape2.
ayoyoyoyo~


ni marks aku untuk tests 1,2,3 sem 2 ni.
haaaa.jgn gelak.
hamek kau.cukup2 mkn smue.
yg 13 tu paling xboleh blah la.
berangan ape tah time jawab aku pun tk tahu.
dgn marks cenonet ni mmg muntah kuning la aku nk curi marks dr final kn.
nk mengharapkan reports n assignments.
alahai.tu lg la cenonet.
nk xnk esok kene muntah kuning jugak jawab paper chemistry.
semoge dpt petunjuk esok.
::AMIN::

Monday, March 14, 2011

mungkin rindu dekat stf

assalamualaikum.


cuace sekarang mmg seronok untuk dating dgn bed.tp dah satu jam aku duk guling2 atas bed,mate aku xnk pejam.cisss! geramnye aku.tgok kanan,mak ai,roomate aku sedap betul tidur.ni lah gaye2 org tak sedar diri tgah final.haha.ape aku kesah.ni kes frust punya pasal la dgn maths td. sumpah aku rase cm nak terjun bangunan.study bagai nak gila tp soalan pelik2 je klua.dah la.lepas ni nak tidur je.malas la nak study lagi. haha.sbb maths, chemistry jadi mangse kan.ishhh.teruk betul.tak nak tak nak.nak score chemistry.


tibe2 trbayang time kat sk dulu.jawab paper maths td buat aku trigt kt cikgu2 maths aku time sk.huaa.baru skrg nk realize yg diorang ni mmg trbaik thp gampang.awesome!dulu klau klua dr exam hall,muke senyum je lpas jwb paper add.confident tu sentiase ade untuk score kan.pastu,klua exam hall,dah nmpak muke cikgu kat lua.semue dtg kat cikgu.cerita la ape yg klua.sanggup diorang duk lua hall tunggu students. great kan?belum sentuh care diorang mengajar.heee.haha.netball court tu mungkin dah lali kene pijak ngn kitorang yg muke2 tak score ni.juniors pun mungkin dah lali tgok kitorang kene denda sbb maths kan.punye nak students score,sampai ade extra class pukul 6 pagi. logik tak?tu lah yg jadi kat kitorang time nak spm dulu.pagi ptg siang malam xde beze dah.haha.klau diorang xde.,mungkin aku failed add maths n mungkin smpai skrg aku mmg xamik subject mathematics engineering ni.haha.bila masuk u,hamik kau.terkial2 aku nak survive.xde sape nak tolong marah atau dende.klau tak nak buat tutorial ke ape,diri sendiri yg padah time exam.haha.eh.bukan kt cikgu maths je,semue cikgu lah terbaik.hee. ;)


STF, friends, teachers, i miss u!


ni semue cikgu add maths sekolah


ni lah cikgu add time form 5.mcm die yg form 5 kan. heee ;)


ni cikgu maths time form 4 ;)


time lg seminggu kot nk spm ;)


graduation ;)


school hours ;)


mungkin rindu main basketball :)


classmates :)


stf


abaikan muka aku.haha
batch 0509
PKBM (L)

Sunday, March 13, 2011

dr huang oh dr huang

dear maths,
please be nice tomorrow.
I LOVE YOU.

dr huang,tolong doakan kami ye.eh silap.wish we luck okay.
mungkin esok kami lebih senang untuk jawab.
mungkin juge kami tenung soalan sampai last minit.
oh tidakkk.mintak di jauhkan.
:: AMIN ::


Saturday, March 12, 2011

great.

hey


FISHES puncak alam


thanks for the day.

appreciate it.

wink wink ;)

Friday, March 11, 2011

story paper physics,

assalamualaikum.


mungkin sudah terlambat nak story pasal paper physics. tp nak story jugak. semalam paper physics. subuh2 lagi mak dah text. 


        mak : adik. dah bangun ke belum? dah breakfast? jangan lupa makan. nnti time jawab lapar pula.
        anak : dah bangun. paper pukul 2 la mak. adik lupa agaknye bgtau. blaaa blaaa blaaa...


mungkin aku lupa nak bgtau mak yang paper aku start kul 2. hehe. risau betul die. pagi tu sempat lg revise mana yang patut. tp sempat lg tidur balik. ngntuk punya pasal. tak boleh nak ckp ape la kan. haha.pukul 1 dah siap2 nak turun fakulti. solat pun kat fakulti jela. takut kelam kabut nak turun tangge tu. tibe mase nak turun, mak text lg.
     
     mak : adik, dah ready belum? dah lunch? 
     anak : insyaALLAH. dah lunch dah ngn bedah td. ni otw g fakulti.
     mak : okay. mak nak solat dulu. nnti mak doakan.jawab betul2. jangan lupa selawat. kaki kanan masuk exam hall. blaaaa blaaaa blaaaa.

hahaha. tu laahhh nasihat mak sejak aku kecit lagi. start dr upsr, pmr, spm, sampai laa asasi ni. mmg aku dah hafal ape yg mak cakap before masuk exam hall. mungkin sampai aku tue mak akan ckp mcm tu. hehe. terima kasih mak. :)


time jawab tu mmg aku tak lupa semue pesan mak. mmg aku selawat before bukak paper.rse mcm xnk stop berselawat. takut2 lupa kan. hehe. bukak2 paper, wahhh. soalan. first2 dah attack kat kirchof rules. mak ai. agak terkedu jugak. jawab jela ikut fahaman sendiri. wahh. mungkin satu yg aku sgt terkilan. aku lupa formula untuk capacitor. mmg lame aku tenung soalan tu. sampai saat2 terakhir pun aku tenung jugak. mmg dah tak boleh buat ape. aku redhaaa. 


klua exam hall, otw balik bilik. mak text lagi.


mak : adik, mcmna paper td? boleh buat? susah ke?
anak : huaaa. mak. ade satu soalan adik lupa formula. :(
mak : laaa. abis tuu. xjawab langsung laaa?
anak : ehhh ehhh. xkan laaa xjawab langsung. cume merepek sikit laa. 
mak : ooooo. xpela. dah usaha kan. doa banyak2. mak sentiase doakan.next paper, buat lagi baik.


huaaa. aku rase mcm nak pegi amik balik paper aku tu. sbb aku dah igt formula tu! cissss. mungkin aku tertutup hijab time jawab tu. mungkin ade silap yg aku xsdar. ehhh. sory laa kat sape2 yg terase hati ngn aku. mana tahu ade buat silap. sorry lagi sekali. aku nak jawab next paper better dr physics.


"sesungguhnya doa seorang ibu itu adalah doa yg dimakbulkan oleh ALLAH."


terima kasih mak. :)

Thursday, March 10, 2011

all out,

assalamualaikum. 
good luck untuk semue asasians uitm puncak alam. hari ni start final. semoga dipermudahkan untuk menjawab soalan. 












GOOD LUCK GUYS
huaaaa. cuak betul. =.=

Wednesday, March 9, 2011

gentleman,

assalamualaikum.


HAPPY BITRHDAY FIFI DA FLOWER TOTS :)
sure die tgah tido bersame mimpi2 indah kan. amirul mukminin pun mungkin same jugak. hehe. chill brother. bila lagi nak bergurau kan. bak kate kau kan amirul mukminin, 'aku gentleman'. HAHA. gentleman ke? cetengok video ni. rase2 mamat baju melayu kain pelekat hijau tu gentle tak?




video



Monday, March 7, 2011

soulmates :)

assalamualaikum. :)
buat muke happy macam dah khatam buku physics math chem semue kan.hehe. padahal cuba korang tanye aku ape2 soalan, confirm aku terbangak xtahu nak jawap ape. ni nak cite ni haa. tadi study ngn amiruddin mohd noor. haa hamik kau. bape lame aku tak jumpe die. dalam 3 minggu ade kot. rindu betul aku ngn kawan aku yg xberape nak tinggi ni.klau nak study kene cr partner yg ade chemistry ngn kite. betul dak? baru la senang nak igt. study pun xboring. xngntuk. bile recall balik, xdela blur memanjang mcm org makan semut masak lemak.thanks laa amiruddin mohd noor atas segale principle2 physics yang hang ajar aku td. boleh jadi ahli physcis dah die ni. salut same lu brother. HAHA.






lagi satu. rindu jugakk kat kawan aku sorg ni. kawan aku yang xbesar2 kaki die tu. yusmizan. hehe. die duk pinang  duk berdancing sane sini. dah mcm artis aku tgok. klau korang tgok die mesti korang rse nak bg lemak2 korang kat die. xcukup protein agaknye. tp makan menggunung mngalah kan aku yang agak 'kurus' ni kan. hehe. latest one, die dah jadi rihanna. haaa. bangge laa aku dapat kawan ngn rihanna versi malaysian kan. cetengok cetengok. mcm tengkorak berdancing. :)





miss you guys :)

Saturday, March 5, 2011

no title

                                                                                                                                                                       





SAYA MANUSIA PALING HAPPY MALAM NI.
HABIS LAA MALAM NI TIDUR SENGIH- SENGIH.
ANNOYING LAA KAU AIEN.

mimpi tu mainan tidur?

sejak bermulenye study week ni,aku tak study pun. aku banyak tidur. lagi2 kalau malam2 layan movie ngn bebudak p5. nescafe tak lupa. bile minum nescafe mule lah tak leh tidur. kul 3, 4 pagi baru tidur. kan fifi kan? haha. malam tak tidur. ptg laa jadi mangse aku. tidur tk igt dunie. final pun boleh lupa klau dah tidur ni. tidur ptg mmg mimpi aneh2 kan. haisshhh. ni perbualan antare aku ngn roomate aku.cebace cebace.


          bedah : ehh. ain. tuuuuuutttttt blok ape haaa?
          aku : hah! bedahh. aku mimpi die.baru je td. betul tk tipuu. kau sebut name die apehal haa?
          bedah : fuyyyooooooo. *muke mengnjing.
          aku : ape kau fuyyo fuyyooo. org cakap klau kite mimpi someone, someone tu bukan jodoh kite. 
         bedah : ehhh.mana ade. kau ni gile ke. org ckp, klau kite mimpi someone, someone tu tgah igt          
         kat kite time kau mimpi tu. kau mimpi lame tak? klau lame means nye die igt kau lebihhh.
         pehhhh. ainnnn..
                       


boleh caye ke ngn fakta yang bedah bagi ni? haha. alahhh. tidur ptg2 kan mimpi memang merepek. mainan tidur je kan.datang bilik niena pulak.mamai2 nak bg pendrive.


             aku : ehhh. niena. klau kite mimpi someone, maksudnye ape ekh?
             niena : entah. mana aku tahu.
             aku : tp mimpi time tidur ptg merepek meraban kan?
            niena : memang laaa weh. lagi klau dah dekat magrib.


haaaaa.betul laa tu.mimpi petang mmg merepek. so, mimpi td tu merepek laaa. tetibe die ade kembar. ape kes? haha.tp klau fakta bedah tu boleh pakai mcm mana? mcm aku boleh tahu la kan.tapi aku rase aku mimpi die sbb aku mmg betul2 rinduuu. fuyyooo. jangan pengsan, tutup mulut klau tengah ternganga dga statement aku. hahaha.


SERIOUSLY AKU RINDU KAU GILA. speechless.

aku mengantuk lah PHYSICS




mengantuk.tu je nak cakap.
okay.
bye.
-.-

Friday, March 4, 2011

RASE NAK STOPKAN SEGALE JENIS JAM!

3 march 2011.
tadi...tadi...tadi... last lab chemistry dengan puan halaliza. lecturer terbaik.. last buat experiment ngn classmates p5, last pkai lab coat kat sini, semue lahh last. haaaa. ape kes semue nak last ni? aku nak jadi superman lahh. nak terbang g tumpangkan semue jam kat dunie ni bagi stop, nak bakar kedai jam, sabo je leee.. haishhh. hari ni second last aku ade class kat puncak alam. esok? esok last brother. betul ke? seriously aku tak percaye. seriously rase baru semalam mak abah hantar aku datang puncak alam ni. rase baru semalam aku tercengang sbb firstime jejak kat puncak alam. cantik wooooo. haha. rase baru je semalam kaki rase sakit gilaaa sbb firstime naik tangge keramat tu, rase baru semalam naik sem 2. tapi esok dah last day. errr. mmg UITM ni suka kan tgok budak asasi gemuk. cuti lama2 buat ape? haha. students lain satu sem 6 bulan, students asasi xsampai 4 bulan. tambah pulak students asasi ade 2 sem je. hamik kau. sekejap je kan? then cuti sampai bulan 9. mmg saje nak mmerli aku suh naikkan berat badan ke haa. ishhh. selisihh MALAIKAT 44. esok class sampai 12.30 je. tu pun confirm laa time lecture math ramai yang tak datang. dah abis belajar. tp time lab computing, semue dtg. tgok sape lecturer la kan. miss juliana jaafar. sumpah mcm singa. tp hati baik sgt sgt. so, esok nak gunakan mase sebaik-baiknye dgn classmates. last tuuuu! sob tiga kali.

memandangkan tadi ade satu class je, so kitorang klua laa after buat lab. ramai tu. 12 org. semue classmates perempuan. lelaki xjoin. maybe diorang kene settlekan byk bnde. report chemistry, report project computing, coding diorg lagi. yg perempuan semue dah settle. so drpd membuta dalam bilik, baik klua sekejap. niat nak makan kat seksyen 2. sebab masing2 teringin nak makan ABC kat kedai air seksyen 2 tu. kedai air terbaik penah aku jumpaa. sumpah puas klau minum kat kdai tu. tp tp tp... kedai tu tutup hari ni. semue kecewe. tak ape lahh. xde rezeki kan. makan kat food court plaza alam sentral pun dah cukup. haha. sempat jugak main bowling tadi. sumpah seronok! mmg bergelak mcm org gila. mcm pusat bowling tu bapak aku yg punye. haha. org sebelah tgok2 ape kitorang kesahh kan? haha. time balik tu sempat bergurau dengan pak cik bas rapid. memandang kan kami2 je yg ade dalam bas tu, kitorang pun buat la pak cik bas tu mcm geng kitorang sekali. mmg syndrom hantu kak limah tu dah merebak kat puncak alam laa kan. sampai pak cik bas pun terikut2. sempat lagi pak cik tu cakap 'cekire cekire'. hamboi. bergelak sakan laa kitorang dalam bas tu. die suh kire tiket rupenye. style lahh pak cik. hehe. haaa pak cik. bile kite nak bergurau lg? esok dah last.. time final xkan nak klua. mmg tidakk laaa. sob tiga kali.

guys. thanks for the moment today. really appreciate it! entah bile dapat klua same2 lagi kan? simpan memory ni dalam2 tau. 












Tuesday, March 1, 2011

aku tak kenal kau,kau jgn nak sibuk.

aku tak kacau kau tau.
kau jangan kacau aku.
aku tak nak ade kaitan dengan kau.
kau jangan laaa muncul dalam hidup aku.
aku tak sukaaaa.
kalau aku tak suka mmg aku tak sukaa betul2 tau.
so jangan berani-berani try nak kacau life aku.
life kau,life kau.
life aku,life aku.

::sekian::

hati malaya versi palam done!

kah tiga kali. seronok tak terkate assignment politics dah settle. tinggal combine2 video n edit2. tu kejer groupmate llaki.aku dah tak campur. haha. sehari suntuk mngadap camera. wah. dah mcm artis. busy seharian. tapi kitorang jd artis tanpe gaji la. kerja amal laa lebih kurang. haha jnji pukul 9. kul 10.30 still berlegar2 cari place. apedehall laaa ngn semue. sampai la kul 6 petang buat semue scene. tu pun ade yg cut. sbb dah xsempat. pandai la edit kan. aku jadi isteri kepade tunku abdul rahman.haa.hamek kau.xberdekah pulak aku gelak melayan si arif tu. ishh ishh. scene saadon paling terbaik.scene paling susah tp gelak mcm org gila kat tepi jalan.klau buat dalam malays lagi feel kan.tp satu word malays,kene potong marks. buat in english. xberape nak feel la.name pun hati malaya. kene laaa memartabatkan bahasa melayu kan. ape daaa. tak hape laaa.yang penting dah settle. alhamdulillah. kredit to fifi sebab tolong group kami. thank fifi. sayang kau ketat2. nice moment with you,guys.:)