Monday, January 31, 2011

sob sob sob

ADM..ADM..ADM..
kepala pusing2 pk pasal kau.
tiket tk boleh tukar hari khamis.so kene jugak balik rabu ptg tu.
how come?test pukul 2 pm until 3 pm.after that continue mngajar sampai 5 pm.
persoalannye,boleh ke klua awal?
errrrr -.-
jgn laa mnyusahkan aku.lol.
puan politics,tolong faham ye.
*tak igt name die.heee.

Sunday, January 30, 2011

aku tak suka org ckp aku mnje.

ade org cakap aku manje.
GILA?
SEWEL?
MENGARUT?
FAKE?
geli je bila aku bayangkan aku manje.goshhh!
kau salah org okay.
aku tak mnje.
::fullstop::

Saturday, January 29, 2011

mungkin kejam itu perlu.

ini kisah menyayat hati untuk malam ni.okay.semue org boleh amik tisu berkotak2.mungkin jugak boleh amik bantal untuk tutup mulut dr gelak berdekah2.watak utama MUHAMMAD FAIZ DZULKIFLI n NURUL AIN ARBAAI.tema adalah semangat pujuk memujuk.semangat kawan juga ditonjolkan di sini.















akhirnya watak2 utama ni merajuk dan terus offline.tgok ayat faiz (tb).gila innocent kan?sebab tu semua sokong dia.tinggal lahh aien.untung laaahh tb.
p/s:tolong bezakan antara gurauan dan tak gurauan bg org yg berkenaan.
::please::
-.-
location : cafe refflesia
mood : happy  + sengeh2 

ade org baju merah belang2 kelabu hitam putih makan depan meja aku.
klau hebat teka lahhh sape.
HAHA.

hyper!

i'm sorry madam halaliza.
sbb tak behave time lab semalam.
jgn trkejut la aien klau markah lab kau rendah nnti.
padan muka.sape suruh bising tak igt dunia.
haaa.experiment tu boring sgt.gap 10 minutes every each step.
so receptors untuk aku buat bising sgt tinggi semalam.sampai kena marah dan classmates2 yg lain pun mcm bengang je.ehhh.tapi bukan aku sorg tau yg bising.satu meja tu bising.mungkin aku paling obvious sbb volume aku gelak melebihi volume org lain.nama pun aien.well.haha.lain kali jgn suruh aku buat bnda yg membosankan.nnti aku xreti duduk diam.
btw aku tak marah KAU laaa.
haha.aku gurau je.jgn take serious okay.
lain kali jgn ckp pasal boyfriend,gewe,pakwe bagai.isu sensitif tu brother.
saje menggedik nak touching2.
sejak bila aku pandai menggedik ni?
::musykil::
-.-


*thanks kawan.aku happy even kena marah pun.lol.

Thursday, January 27, 2011

aien tough lagi gagah!

tahu makna penat?tension?serabut?serabai?
haaa.ni laa yg aku rse skrg.

tutorial math 
assignment math
assignment physics (2 & 3)
tutorial physics
kuiz chemistry (organic)
test chemistry
project computing
test ADM
class ganti ADM
assignment ADM
report physics
report chemistry

haaa.bende2 ni yg buat kan kpale jadi makin lama makin besar.
klau pkai helmet nak merempit pun mmg dh xmuat.
klau besar penuh dgn segala bagai ilmu tak pe jugak.
ni besar sbb LEBAM agaknye.
tambah lagi..

dr huang : your assignment  2 will be given by your tutor in your tutorial class.

madam halaliza : your test 2 will be held on 9th feb.chapter alkanes n alkenes.jgn enjoy sgt chinese new year ni.your final lagi 5 minggu je.so,if students xde rse takut sekarang,something wrong.so,beware.next monday ade quiz.so,be prepared.

miss hanim : assignment 3 has been uploaded.so boleh la siapkan assignment 2 n 3.due date 30 jan.

miss juliana : kene cover chapter 7 because kene apply dalam project.awak jgn main2 lagi.after this awak ade test 2 on 29 feb.then your presentation about your project start minggu ke 13 maybe.then you all ade lab test.

puan enera : question 4 is your quiz.make sure find the answer.

haaaa.ape lagi.sudah jatuh di timpa tangge lagi.bertubi2 kerja dtg dalam satu mase.klau la kpale aku ade 10,tgn ade 20,badan ade 2 ke.boleh laa aku settle kan kerja2 ni.sem 2 ni mmg buat aku serabut.dgn ADM tu lagi.errrrr.kau bukan subject core pun.xpayah la ade final test bagai.haaa.computing pulak.kerja mngalahkan physics chemistry math yg core ni.klau senang tak pe.main jauh2 boleh tak? sedih betul. sob tiga kali.

aku nak jadi budak tadika balik.
aku nak g sk ikat rambut tinggi2 pastu letak cepit rama2 warne kuning kat rambut.
aku nak bawak botol air gambar barbie g sk.
aku nak pkai baju sk balik.
aku nak g sk sebab nak main2 kat padang.
aku nak main enjit2 semut,main kawin2,main kejar2 dgn kawan2 aku balik.
aku nak berdiri atas kerusi klau xdpt jawab soalan yg cikgu bagi.
aku nak belajar A B C, ALIF BA TA, ONE TWO THREE balik.
aku nak jadi budak2 balik,huaaaa! sob sob sob.

force yourself aien.haha.
AIEN GAGAH!
AIEN KUAT!
AIEN BOLEH!
hehe.
good luck aien. :)

Tuesday, January 25, 2011

nak cakap ni je hari ni...



ALHAMDULILLAH 

Monday, January 24, 2011

emak abah BE STRONG.
jgn sedih.jgn terase.kami semue ade.
we're family.
everything will be fine.
there's a reason for wat happenned to her.
INSYAALLAH.
we love you. :'(

Sunday, January 23, 2011

boleh mngucap time jawab computing td,

malas nak ckp byk pasal paper computing td kan.2 hours mcm lame tp seriously xcukup mase td.sedih betul.susah gilaaa.tu lah aien oi.sape suruh xpaham kn betul2.main2 lagi sem 2 ni.haaa.dapat2 paper bace doa bagai sebab takut la lupa ape yg dah hafal tu kan.depan2 boleh laa jawab.tibe side blakang,mak ai.mngucap aku.aku xreti nak buat.tp soalan mcm ala2 assignment.sedih tau.xcukup mase td.mggelabah laa aku nak siapkan.kcewe punye pasal,klua dr exam hall aku terus tunggu bas ngn bedah n dayah.klua jap nak happy kan hati laa konon kannn.haha.xde niat pun nak klua.mcm xde hala tuju.just usya2.kebetulan bedah nak jumpe kawan die kt pj.so,teman je la dah alang2 nak klua tu.sampai2 pk nak mkn dulu.perut lapar gila sebab jawab computing punye pasal.abis bergaduh dgn dayah sebab die nak mkn pizza.aku n bedah mngidam kfc pulak.haaa.bergaduh la sepanjang jalan2.last2 kalah jugakkk dayah tu.padan muke.plan2 nak balik magrib.yelaa.xnak la balik lambat.badan penat.layan si dayah ni.cari selipar lahhh baju lahhh.lame betul die duk belek2 barang.xcukup kat PAS,masuk SACC mall pulak.tk jumpe gak last2.haha.kaki pun dah shaking2.last dayah pun jumpe la baju yg die berkenan.baju blaus.mcm tak percaye die nak pkai blaus.haha.last2 pukul 9 setengah balik.sampai pun pukul 10 suku.penat betul.bedah pulak tdo uniten mlm ni.tinggal laa aku sorg2 mlm ni.takut punye pasal,mlm ni aku tido bilik niena.hehe.malas nak bebel2 lagi.badan penat.bed tu mcm memanggil2 tu haaa.


dayah menggedik

gedik 2


gold :)


berangan sambil tunggu dayah pilih baju

biase lah org baru nak start jd girlish ni kan

kaki dayah



feveret~!

Saturday, January 22, 2011

ehh.nak cakap aku tgah blushing ni.sayang kau lebih mimot.
tu je nak ckp.tccchhhhh ~

Friday, January 21, 2011

programming!

SABTU,22 JAN 2010,2.00 PM-4.00 PM
TEST 1 COMPUTING ENGINEERING

haha.lol.aku nak jawab ape?aku manusie bukan computer lahh nak paham computer languange ni bagai.malam ni mase mmg habis buat programming je lahhh kan.klau boleh run tu mmg boleh sujud syukur lahh.klau betul output tu mmg boleh buat kenduri kesyukuran terus.HAHA.haaaa.ni nak bangge sikit laaa.sebab aku berjaye buat sendiri even main tibai je kan.tup2 output betul beb.tgok ni tgok:


adoi.haaaa.yang ni pulakkk.die nak output mcm ni
2,4,6,8,10,12,14,16
tapi aku hanye insan biase.xmampu nak buat mcm tu.so cukup lahh sekadar klua number "16" je kan.sedih takk jadi aku?hahaha



haaaa.time ni dah mule give sikit.last2 aku buat lahh programming sendiri.output die mmg CORRECT!haha.computer mana pandai menipu.so,terime je laaa kan.bukan nak kembang ke ape.tp yelahhhh.malas nak cakap byk.
bla bla bla bla~

P/S : JGN GELAK GULING2 BILA TGOK OUTPUT DI BAWAH.KLAU TIDAK,NAHAS ANDA!


*perasan lebih kau aien.

Thursday, January 20, 2011

buah hati jantung pisang

ehhh.mimot,tuan kau rindu kau tau?
kau mcmne?sihat tak?makin gemuk?
kat rumah jgn degil2.jgn asyik kacau mak.
chinese new year ni abis la kau kene buli sebab semue org balik.hehe.
I MISS YOU tau!









mereng

I MISS YOU

I LOVE YOU

FULL STOP!


*aien dah mereng :)

JANUARY19

hari ni nak sengih mcm org gila lahh.boleh tak?kau knpa aien?mereng?sawan?nak cakap je hari ni ade kuiz math.al maklumlahh math sekarang dah mcm physics.fully mechanics.otak aku pun dah mechanics bagai.serius mmg lembap gila bab2 mechanics ni.tp td boleh pulak puan enera bagi soalam define conservation of momentum and conservation of energy.dah mcm soalan sejarah pulak kene define2 ni kan.pastu ade question pasal pumps.kene calculate power bagai kan.tak aspect pun jawapan aku betul.main hentam je.cek jwpn dgn zana same lah pulak.tu yg nak sengih sampai telinge ni.haha.*name puan enera ade dlm blog aku.awww.!klau lah die bace mesti die kembang.cewahhh.pastu marks aku pun boleh lahh full marks je kan sepanjang sem 2 ni.haha.

bodyglove kesayangan aku ni pun buatkn aku tersengih tau hari ni. :)


haaaa.cukup laaa tu pasal kuiz math bagai tu kan.haihh.dah lpas pun.haaa.ni nak story pulak pasal mamat2 bangla yg kje mngecat bilik kat kolej ni.agak UITM ni xde common sense ke?klau ye pun xde pekerja perempuan nak buat semue tu,tp at least laa bg hint sikit nak masuk bilik org kan.tahu la ade master key kan.tp ketuk la pintu dulu before nak masuk bilik org.ni main masuk je.semalam mamat2 ni dtg umah.tp yg ade kat umah qidd je haa.kesian gila die.paham2 la outfit kite mcmne kan klau dlm bilik.mmg nmpak sini sane.tibe org llaki yg sememangnye tk knl masuk ckp nak cat bilik.ehhh.tak ke gila tu name nye.naseb baik la aku xde kat umah time tu.klau tak mmg free2 lahh die tgok kaki aku kan.paham2 laa aku mmg xsuke pkai selua klau setakat duk dalam bilik je ni kan.okay fine.tu baru satu.bilik aku pun die masuk.time tu aku n bedah xde.ade class.so aku balik2 tgok bilik bersepah.baju2 yg bergantung tu semue atas bed.habuk semue seronok ade atas lantai.marahnye aku.dah laa balik2 tgah penat.nak kemas,sapu,mop satu keje lagi.klau aku jumpe mamat2 tu mmg aku sembelih sekor2.haaa.pagi td pulak.satu lagi aku marah betul dgn UITM ni.pagi td bedah bangun2 nak mandi g class,bukak pintu je ade mamat2 dalam toilet betulkan syyiling.alahai.terkopak seciput je pun nak betulkan ke bang?xde safety langsung UITM ni.lain laaa bilik llaki.tu lantak la kan.ni bilik anak dare org.ehhh.seronok je kan?haaaa.di buatnye ade org tgah mandi dalam toilet?xke naye klau die tgok?llaki ni bukan boleh percaye.lagi lahh ni yg mamat2 bangla.sememangnye miang.bukan aku sedap ckp diorg miang.tp mmg aku nmpak dpn mate aku sendiri.students lalu je mulut diorg sibuk laa ckp2.makne nye mmg dior tu tgok body students perempuan laa kan?errrr.rse cmm nak penampar je diorg ni.xlayak duk kat malaysie ni.balik negare korg laaa.hah.GERAM betul aku.so,students UITM be careful okay?make sure pkai proper sikit.

Wednesday, January 19, 2011

untung laaa~

untung laaa jadi budak pandai.
untung laaa paham lecturers ajar.
untung laaa ade org suke.
untung laa ade boyfriend.
untung laaa xbengang ngn org.
untung laaa xbanyak problem.
untung laaa dapat ape yg kite nakk.
untung laaa kaki kecit.
untung laaa jadi org cantik.
untung laaa ade kawan best2.
untung laaa dapat score time test.
untung laaa....untung laaaa..untung laaaa..

rase nak bg penyepak je kan klau aku ade dpan korg?untung laa untung laaa.
HAHAHA.sure korang ckp annoying gila minah ni.hah.
wat ever~
mood mmg nk sakitkn hati semue org.asyik org je sakitkn hati aku.bg laa aku chance pulakkk kan?
amacam?ade berani?

*mood sakit hati~

Saturday, January 15, 2011

sunyi!

ade phone mcm xde phone.nak dga bunyi msj masuk?aduyai.sgt susahh.klau bunyi,rse mcm nak berlari tgok screen phone tu.tak lain tk bukan dr classmates.atau bedah.atau nad.atau amir.HAH.tk kesian ke tgok aku?lol.haha.mood nak sdeh je skrg.apehal kau aien?selalu 24 hours gelak tak igt dunia.tu lah.mcm2 kat kepale ni.mmg rse nak enjoy,lepak je.tp xboleh.mase berlalu.xkan aku nak mcm ni je tanpe perubahan kan?nnti mnyesal kemudian hari,sape yg susah?diri sendiri kan.


stop la kejap pasal masalah bagai tu semue.sometimes kene have fun sikit.meh la aku story pasal donate blood rabu ari tu kat fakulti.HAHA.dah start gelak ni.serius lahh.aku mana lah pernah donate2 blood ni.bukan takut.tp mcm malas nak layan.tp ari tu tb n amirul mukminin ajak donate blood.haih.mcm seronok la pulak dgar kan.so,dgn semangat nye laaa g PSB dgn fifi,wanie,ieda,chique.niena awal2 dah balik.die kan takut darah.haha.kat PSB jumpa lah toyo,tb n amirul mukminin.diorg pun nak donate kot.isi2 form semue bagai,tibe lah mase aku cek darah dulu.time ni la sdeh gila.cek2 darah,darah jenis A.wanie,fifi,amirul mukminin semue dah klua.kire diorg dah lpas la nak donate.tibe time aku.

"MAAF DIK.DARAH ADIK FAILED.CUBE LAIN KALI YE."

ehhh.apesal failed ni nurse?haih.aku pelik sgt2.die ckp darah aku failed.masalah pemakanan.eh.aku ni mkn ape yg org mkn tau.pastu,bla bla bla.aku kene klua cepat sbb org ramai beratur blakang aku.klua dr bilik tu,rse hampe gila.jumpe diorg2 semue.muke sdeh.classmates aku semue ajak mkn.aku tak lpas la korg!mkn pun xde function.lol.xpela.bak kate toyo,dah ade niat tu.okay la kan.tgok laa gambar2 ni.JELES!


gila semangat isi form.

gila semangat 2.

mcm lepas je nak suke2 time ni.haha

berangan je la ni kannn

org nk donate darah kene makan tau.

haaaa.ni auta semata2.budak penakut nak donate.cek darah je dia mampu.same lah dgn faiz tb.haa

muke takut kene kaunseling dgn aku.haha

amirul mukminin mmg gentle.lepak gilaaa.haha

amboi wanie.seronok kau kan.

the genius one.fifi n amirul mukminin. :)

saje nak jeleskn aku tu.haha

sudah2.cukup laaa pasal donate blood ni.aku xnak story lagi.kecewa punye pasal kan.haha.have fun guys!


Tuesday, January 11, 2011

juara lagu 25

wahhh.wahhh.ANA RAFFALI menang!tulisan nakk besarrr kan.ni sebab azwan aziz lahhh.die mmg suke bahan aku mcm ni.biase lahhh.AIEN RAFFALIE pun ade mirip2 ANA RAFFALI tau.HAHA.btw,kecewaa gila lah kan sebab xdpt tgok juara lagu mlm td.maklumlah tv xde kat u ni.pastu internet pulakkk slow mcm haram.sdeh boleh xdpt tgok show ANA RAFFALI.satu je aku nk tgok.die pkai baju ape?haihhh.mesti style kan dgn gitar die tu.btw,caya lahhh ana raffali! :)

Friday, January 7, 2011

aku suka purple pulak,

hari ni chemistry aku dgn baju purple menjadi.tdo pukul 4 pagi sbb minum nescafe pukul 12.padan muka kau aien.mule lahh buat bnde merepek pagi2 buta kan.sapu bilik lahhh.susun buku lah.last2 bangun 7.50 pagi.class miss JJ start pukul 8.30 pagi pulak.amik kau.gelabah ayam pun dtg lah sebab tudung pulakkk xnk mnjadi.pkai tudung bawal yg sememangnye lembek2 tu.myakitkan hati.nak pkai shawl xde soul pulak hari jumaat ni.sbb mlm td ade jumpe muke same mcm aku.die pkai tudung bawal purple.nmpak cun.tp aku pkai xnmpak cun pulak.HAHA.bak kate nad plus farah lah kan.gaya pkai tudung same gilaa gilaaa.HAHA.sape pempuan tu?nak kenal ngn die boleh?bolehh buat soulmate baru sbb muke same.HAHA.btw,sekarang kat lab computer.MISS JJ xdtg lagi.saje la aku nak share pasal tudung purple baju purle aku ni.KESIMPULANnye,aku nk ckp yg misi aku berjaye hari ni.igt2.haha.ape misi aku?nak tahu kena lahhh dtg UITM PUNCAK ALAM.sure lahhh boleh tergelak guling2 bila tahu ape misi aku.jgn gelak tau.malu lah. =.="

Wednesday, January 5, 2011

apa org cakap aku terima :)

niena : ‎23 - jambu aku bak kata incik a**** a***. tak sangka aku boleh kawan baek dgn kau. ke hulu ke hilir sesama. dah macam hagham. ooopppps! terlepas. perkataan tu sensitif. huhu. tak payah cakap banyak kali pun kau dah taw yang aku sayang kau. kan2? haaa nak mintak maaf kalau kau t'tacink dgn aku. almaklum lah kau kan 'perempuan'. HAHA. sayang kau. ♥ 


farah amalina : miss 23 yang cantekk~ ak kenal hang kat palam. hosmate kpd schoolmate ak. mula2 cm takot nk tego tp skrg da kamceng. bising gla orgnya. adoiiii!! jerit2 no 1. sma ja cm nad. :P bez kwn ngn hang. mlm2 kat ref asek nganjing org jaa. LOL! fevret tu. :D ak sayangg hang! fren forever! ♥


hanis azlan : ‎23 : nak jugak dia ni. haha. rapat time form 5. booster aku time f5 tau ni. haha. study dekat pondok tu. masuk UiTM boleh jadi roomate pulak tu. jodoh kita kuat weh. haha. 2nd sem makin stylo aku tgk. kakaka. dah la pandai. tido layan korea tapi pointer tak menahan. benci aku. hahaha. syg budak ni byk sgt ♥


amiruddin mohd noor : ‎23- sorunk agi mmbe ak kat uitm from sem 1 smpai skunk,, dgr cite ak neh soulmate die haha mule2 knal ko da tnjuk gile , ckp bkan maen kerek tp hati ko baekk ak taw =)) thanx sbb jd cg ak time wat tutorial haha n skunk ak plak jd cg ko =) tp ko da lame tak blanje ak aiskrim enn? haha
ape kate mlm esok blanje ehh? =)

ilyas : ‎23-same lec hall sem 1..but x penah tego..well aku kn pemaluu gitu...dpt gak knl gitu2 sbb mke OOVOO je 24 jam...aku nk tido pon x bes..haha..kddg...but bl da stat lpk reff ko mmg baek,funy n x borink r..not to mention kpala msk air...TERsame lec hall skang but juz in pol class je r..hee..nice to be ur frens :)

hidayah mahmud : dear 23..my classmate since sem1 lg kn..pe yg sy ske sal awak..
1.tulisn awak cntik ok!2.shawl awk pon cntik.colorful :) 3. bahu awk...paling sy ske..tmbh2 tyme sy ngntuk lam kuliah..tQ sbb salu pnjmkn bahu awk..hehe
gudluck girl!chayouk2~if ad cte korea roger2!! :)

chique : ‎23. kau! okay je. hee. dlu tak rpt pun kan, tp bile da tinggal 12org je dlm 1 grup, da mcm adek beradik je**betol ke**. haha. em, jgn lupe kat i ok.haha, aku taktau nak ckp pe lg. kau sweeett. tu yg aku suke.

luqman azmi : ‎23-bdak tembam! haha..kidding..jgn mrh..knal ko kt fb jgk la kot..kwn rapat ngn no. bwh nie..HAHA..x rapat sgt ngn ko..sporting..kuat mmbebel kot..yeke?hehe.. sntiase snyum..good2..=)hee.. ske tgur org@aq..haha

qiqi : ‎23::awk pon nk ye..haha..awk cntik, mnarik, trtarik, awk mmg da bomb..haha..kwn kls mmekak sye mse sem 1..awk baek,,sgt baek,,wlaupon agk grang skit..igt lg awk nngis mse sem 1 dlu,,bb kne bling fail..sye nk ckp awk cute mse 2..haha..sem ni kte trpisah,,tp x pe la bb kte still 1 kuliah..jmpe sok ye..syg awk ketat2..mmuuaahhh~~

fifi : ‎23 :: same laa dak 1clus dr sem1 lg..periang org nye stkt ni ta pena nmpk moody lg..kgum ngn ko mse sem1 dulu muke slamber jep bila 9008 mengamok sal intro.."alaa rilex laa sekjp je tu"..sengal laa wey!!sorie ae klo ko tye pape kt ak n ak ta dpt na jwp sal stdy ni..ak pon tade laa pndi sgt..anda mmg bes!!

asilah : ‎23 : mbe baek dari skola rendah la kan :) sgt happening. reti memasak mungkin? haha. aku penah tdo kat umah dy ni. lameee. best3. my spirit booster utk menentng yg lg sorg tu. aku akn berusaha tok kaw selagi kaw bg aku smgt! jgn risau. haha. tp x puas la jumpa kaw aritu. huh.

aten : hye 23, ni sorang. malu sial kau ckp camtu psl aku. mcm org tau sape org tu pulak kan. over sgt kau tu tak caye aku. hahaha. thx nyway dear. okayy. 23 ni first classmate aku yg tegur aku masa sem 1 dulu. masa tu aku mmg 'awww, so sweet of u' hehe. sbb aku ingat aku ni alien takde org nak tegur sbb aku org srwk haha. kau friendly, agak byk gak ckp, cool, gila2. mmg boleh in lahh. hehe. syg kau jugak weh :)

ammar : dear23:1st ak tgk ko cam kwan ak., tpi silap org,. huhu,. tpi ko ni sweet org nye,. kwn aku tu pn sweet gak,. hihi,. blja leklok k,. pjalanan kite msih jaoh.,kne pk jaoh kedepan,. sem ni kna lbih rjin dri sem lpas., rsult sem ni kna lgi tinggi dri sem lpas., kn ko nk dok kt utm,. jdi kne jdi yg tbaik d klgan org yg trbaik., pehhh!! cam motivator la plak,. ak ckp ni pn utk ingatkan diri ak gak,. ak ni pelupa. hik3.,

amirul mukminin : dear 23-anda sgt bertuah!!!thu knape???sbab sem 2 anda 1 klas dgn sy...haha...bkan calang2 org yg dapat peluang keemasan sebegini...so,jgn sia2kan peluang ni...huhu..anyway,thanx sdi kawan dgn ak....

bobo : ‎23...hehe...ni lg sorang...kwn ak kena dr fb....dr stf ni..line budak2 pndai...
ske sgt gi mcd
sekali sekala blnje la ak
lapar gk ni..hehehee
anyway, best la kwn ngan ko..sporting....hehehe


syiraa : Dear 23, aku syg kau! Hahaa agak agak aku tulis cmni je kau panas tak? :P Haha. At first I thought u're so quiet skali mak aih dgr kau gelak ngn minah lg seko tu, terkejut kut weyh :| Hee gentle la. Kau comel, aku suka tgk kau. Dah la putih melepak. Pastu aku cm respect gak ah kau selalu je siap semua keje weyh. Rajin kan? Tak mcm aku nie ha, pemalas. Hahaa. Dulu takut kut nak tegur korg, malu la. Shy shy cat, teehee. Tapi dh lama lama tu dgr suara kitorg je kan kat bilik tutor and lecture hall :p Best laa kwn ngn kau ni, I laikkk :) Rindu kut gang gang R2 dulu :( Kau blaja elok elok tau weyh, aku doakan kau berjaya. Chaiyok chaiyok! <3!



*jgn cakap aku tembam.rse mcm nak sembunyi dga word ni.btw,seronok pulak bace. :)