Saturday, December 31, 2011

tgah study week. malas nak update. aku sibuk study. 
*tipu je.
esok g jusco tgok mission imposible.
kuang hajak setan mana hasut aku xbg aku study esok. 
okay bye.

Tuesday, December 20, 2011

december, please slow down.

assalamualaikum.
sesungguhannye hati tgah resah gelisah sbb esok test CALCULUS vs BASIC MECHANICS. tp sempat lagi melanga , blogwalking sana sini. orang klau tak sedar diri mmg cenggini la rupenye. hehe. sebenarnye baru sedar. date menunjukkan 20 december. ohoi. dah dekat dah nak new year. means that, no teen teen lagi dah pas ni gamaknye. xpercaye anak mak yg dulu nye balik sk tadika nangis mintak susu lagi skrg dah nak masuk 20 tahun. awwwww. *tuenye aku. tapi klau balik umah mak still panggil adik , so rase mcm budak sk tadika lagi lah. :)
sebenarnye td terbace blog salah sorang gregs. isu die agak sentap. xsangke kawan2 aku smue dah besar jugak ehhh. she said that :

"kenapa lelaki suka perempuan cantik je,
kesian perempuan tak cantik mcam akak nih"

mmg betullah perempuan ni mesti jeles klau nampak perempaun lain lagi vouge lagi cantik. lagi2 skrg style hana tajimah lah belit sane belit sini. sometime, aku selalu usya gambar kawan2 aku. smue dah pandai melagham. kelassss kau maria. sampai dah xkenal pun ade. dulu kat stf, xpenah pulak nampak diorang vouge2. yelah. hari2 pkai baju sk, g prep pkai baju kurung, selipar jamban, tudung xpin. baju pun renyok2 je. name pun sk perempuan. klau vouge2 pun sapo nak tgok. pak guard ade ah. * dah ah gatai. bluek!

bukan setakat vouge2,belit sana belit sini, status pun smue memanjang nak in relationship je. amboi komeeeeee. dulu kt stf toeng2. ehhhh. shhhhh. skrg bertemeee gamaknye. haha. org kate study dulu kan. tp aku kate klau kat u ni lah kite berjimba ngn kawan2. pas ni mmg xde lah. macam senghonok je kan. xsangke dah tue. tidak tidak! *emo

enjoy life as 20 guys! :)

nak tgok muke budak2 kitorang. hehe. *malu

time ni form 2 . junior.

after spm

before spm

g prep selipor jamban

ni mmg klau tgok xsah xgelak
19 :))

Sunday, December 11, 2011

explorace yg mcm explowalk.

assalamualaikum.
dengan jayanye hari ahad aku terisi dengan aktiviti yg berfaedah. *berfaedah ke? semalam terisi dengan program ibadah. ye. aku insan terpilih. tu lah kate2 ustazah. tension. explorace under company M membuatkan aku rase tk smgt. aku dr company engine. explorace pun bertukar dgn explowalk sbb checkpoint rase mcm ' ni explorace ke sk tadika? wtf ' ehh. bosan tahu? hah. tu tk penting, yg penting next week aku boleh simpan lemak aku dr terbakar kene lari 6 round stadium. woohooo!








Thursday, November 24, 2011

IT'S A LEGACY, IT'S A LEGEND

Integrated Engineering Carnival 2011
3 hari, 3 malam, 3 siang, tak tidur, meeting, meeting, meeting. set up booth ENGINE UNION. senang kate kene buli. ohhh. damn. senang cerita, for the whole weeks, bed aku tegang setegangnye sbb aku xsempat nak landing maut melayari bahtera kebahagiaan pun. plus, balik 2 pagi, panjat gate kolej yg sangat tinggi *sakit ohoi. smue sbb homestay plus this legend carnival. carnival ni every year bnde wajib yg EU akn anjurkan. so first sem , aku dah involve. tu lah untung nye klau baik dgn senior. haha. senior2 engine ni mmg cool. cooperate dgn insan2 yg dah part 5,6,7 mmg best. sampaikan aku yg baru part 1 pun trase xsperti part 1. eceehhh. tp serius diorg igt aku part 6. -.-






















Monday, November 21, 2011

homestay KG PARIT 3.

assalamualaikum.
tak terkate seronoknye bile join homestay.tatkale smue students seronok cuti kt kampung masing2, aku balik awal ke uitm smate2 program ni. pendek kate, berbaloi-baloi.malas nk type panjang2.tgok gambar je dah la. :)

ikut abah n hans g tangkap udang kat laut.

ni kerete abah. stylooooo

baling mud ball.

brkobar2 nak tanam pokok bakau. padahal xtahu penat mcm nak koma.haha

ni muke2 xmalu buat mcm kampung diorang



seronok mandi 

mother nature, we care

miss uitm

ni adik dan kakak angkat

ni tok sidang kampung

bangge tu dapat ketammm. haha

ni dah pasrah kepenatan



gotong royong ngn org kampung

wak leman



dan dan je siang ikan aku ni . haha

masuk paper metro hari ni :)
experience yg xdpt di lupekan. paling susah tangkap kerang ye. rase nk menangis pun ade bile tenggelam dalam selut n surrounding with ikan belacakk. eeeee. haha. rinduuuu kampung parit 3. information, kampung ni shooting nur kasih ye. so imagine lah mmg sgt cantik sawah2 kat sini. :)