Friday, November 26, 2010

begining of new semester :)

hari ni dah hari ke 4 sem 2 baru nak post kan.haha.padahal xbusy mane pun.sem baru,group baru,lecture baru,kawan baru,mcm2 baru.first2 week ni mane laa ade class sgt.lecture computing n physic je dahh start.thank you miss cristina sebab ajar physic yg xbrape phm tu.speaking pun ala2 mix indian gitu.HAHA.and saye mntak maaf sebab tergelakkan anda bile dga firstime anda ckp time lecture ari tu.kpde lecturer computing pulak,laju betul anda mngajar kat depan.dahh laa mmg xpenah fokus time computing,bertambah2 berpusing kpale bile tye pasal computing sem 1.


tutup cerite pasal lecturer.haih.rse nak gelak guling2 bile terigt time lecture physic ari tu.mcm2 gaye tgok budak2 group p ni.skrg ni fokus kat 3 org je la yg jd bahan aku ngn niena gedik tu gelakkan hari2.first,ade sorg mamat ni schoolmate niena dulu.die mmg terkenal dgn sikap yg berlagak n poyo laa bg aku.tp die mcm xberape jd bahan sgt la.second,ade mamat ni pkai jeans ade mcm ropol2 kat bawah colour hijau.bju hijau,kasut hijau,unik tau.susahh nak jumpe mamat dressing mcm tu.aku pun usya laaa dr atas sampai bawah.third,ade sorg mamat ni duduk depan aku time lecture ari tu.dtg lambat.so,mmg aku terfokus kat die laaa.nampak laa pulakkk style slua die.giler rock dohh.haha.mcm faizal tahir gitu.beggie2 sikit kan.COMEL.haha.last2,ari ni tahu yg mamat yg second n third ni classmates aku.yg slua gile style tu class rep aku lagi.time kasih laaa ye sebab mreke berdue ni akan mnghiburkan saye sepanjang sem 2 ni.HEHE.


sem 2 mcm biase laa kan.dinner mmg berempat tak berpisahhh.aku,bedah,nad ngn farah.dah ni je yg satu kpale dalam rumah ni.haha.dan mcm biase laaa time dinner kat reff time untuk usya2 org pkai ape,gaye ape,ngnjing2 org,gelak kuat2.haha.seronok tau.tapi mcm dahhh tak rapat ngn geng2 diorang.dah xmcm dulu.sebab yus dah xde kot.so cm xbest laaa.tlor,apek,amir semue pun cam dahh xrapat cm dulu.rindunye saat2 ngn diorg semue. =.=


semalam mnjejakkan kaki kat uitm shah alam n intec.sebab KARISMA.haha.kebetulan pulak semalam xde class kan.ade taklimat je la.tak ponteng,escape je.hehe.kat sane jumpe arif,farie,alfa,moja,arif chapiti,asila.rindu sgt kat diorg.dapat jugakk jumpe diorg kan.terutame nye arif n asila laaa.lame sgt tak jumpe bolehhhh tak.rse happy tp rse sakit hati jugak kat sorg mamat ni.xpayah laa nak berlagak sgt depan aku.meluat bolehh takk tgok kau?mcm laa kau hot sgt kan.aku lg hot bolehh?haha.mkn2 kat al rafi bistro kat intec.haihh.time tu jugak diorg berskyping.kesian laaa kat kawan aku sorg ni.jage hati mmber bolehhh tak?rse cm nakkk tendang2 je muke kau semalam.naseb baik laa aku ni dpt control kan.haihhh.semalam jugakk aku rse mcm kene buli je ngn semue org.semue nak cakap aku gemok,semue nak cubit2 pipi aku yg mcm bola ade air ni,semue org nak ngnjing aku.kat palam ade takk yg berani nak buli aku?HAHA.


permulaan sem 2 yg seronok.:)

saye syg sgt kat die ni.:)

congrate dapat second intec.:)


kami rapat since sk rendah.rindu boleh?

si kecoh farie n alfa.asila juge.:)

Wednesday, November 17, 2010

EID ADHA =)

Raye korban tahun ni pecah rekod aku kene masak sorang.means ngn my mom lahh.haihhh.semue xbalik.dekno pun raye umahh kak ida.macam haram penat gile masak semue bnde berdue je ngn mak.HAHA.oya balik tp g umah mak mntue ni.so,aku beraye la sorg2 kat umah macam org gile.bgun pun kul 8.lucu betul.bgun2 mndi mkn.pemalas gile kau aien.tak pe lahh.ahad ni dah balik palam.kene la malas2 kat umah ni.kat palam nnti dah kne rajin.HAHA.LUCU betul.

Sunday, November 14, 2010

sedar lah sikit aien.

ape kau buat ni aien.boleh xsedar yg kau mnyekse org.
never touch his heart with my love
because it makes him suffer more
niat aku just nak kawan tp at last aku rse bersalah sebab aku
bg harapan kat org.okay.saye mintak maaf.i'm trying to stop everything.
no chatting.no calling and everything over.forgive me.
i'm not the best for you.kau baik sgt.i'm not deserve to be yours.

Wednesday, November 10, 2010

i'm ready for the culture shock! =.=

xde dah buat lab report same2 lpas ni :(
i'll learn a new thing this second sem.aku kne transfer 
ke group P5.imagine je lah mcmne aku nak face 25 org guys dalam class.
girls students only 12.motto baru,
AIEN BEHAVE!
 life semue pmpuan slame 6 tahun dah tamat.
skrg,tibe mase untuk mix.haha.
SERIOUSLY TAKUT NAK KE CLASS LPAS NI.!


slamat tinggal R2.:(

*ni lah product klau  dulu sk semue perempuan.haha


LOST :'(

"All I want to say is sorry for not being a good friend.
Good friend never left their friends. But, I do. I apologize.
Thanks Aien for the support lately.
 All the best 4 u guys,"
yusmizan mohd yusof
*t8 care and good lark yusmizan.
i will miss you.




Monday, November 8, 2010

saye rse makin sunyi. =.=

girls school mmg best kan?:)
rindu kalian semue.:(
rindu nak main basketball every petang.:(
rindu dengan anda semue.:(
071110
skrg rse mcm sunyi.knpe?tibe2 terigt kat arwah abg man.bru 3 hari lpas hari jadi die.tp die dah xde pun.rse sunyi.tahun ni xcelebrate pun.even bufday abg lan pun xcelebrate.kak ida call sbb sdeh ngn abg man dah xde.sempat mlawat kubur ngn azua skali even baru 3 tahun.sdehnye dga.kak wina pulak sdeh sbb abg lan.sekali gus due2 mcm ni.ni lahh penangan twins agaknye.tp ALHAMDULILLAH,sempat sedekahkan AL-FATIHAH buat arwah abg man.semoge rohnye tenang kat sane.
hari ni member2 matrik semue dah balik.diorg dah abis cuti dahh.xde member dahh kat sini.makin sunyi lahhh kan.n rmai gak yg dah balik sbb cuti deepavali dah abis.tinggal lahh aku sorg2.bosannye duk umah.=.=
nak lepak g umah diorang pun dah xsyok.ramai yg dah xde.n aku pulak dah nak naik cuti.diorg cuti sem,aku dah balik.bencinye.-.-
saye rindu kat noramylia jamil.kawan baik saye time sk dulu.
die kat KTT skarang.rindu nak buat lawak n buat bnde bodoh ngn die.bile mau jumpe ni lemang?=.=
kalau anda ade kat sini mesti kite borakk panjang kan?
saye rindu everythings yg ade kat stf.waaaa.main basketball,pkbm(l),classmates.haihhh.rupenye time sk tu moment paling indah kan?
cuti dah nak abis.so dah nak balik palam.nanti mesti rindu kat mak semue.kat palam nnti mmg lahh ade kawan..tp rindu fmly pulak.bile dah kat umah nak balik palam,kat palam nnti nak balik umah.how come ain?
saye rindu kat kawan baik saye sejak kecit lagi.die mcm dah lupe aku je..mmg pun.okay.xpelahh.aku mmg kne trime yg kami ni mmg dah xrapat mcm dulu.die pun dah ade ****.
thanx buat aku mcm ni.love is more important than friendship kan?
ppppfttttt*

knpe muke aku mcm suci sgt ni lemang?haha.miss u :'(


*sejuta memories bersame kalian.RINDU.:'(



Saturday, November 6, 2010

anda penghibur saye.='(

yusmizan mohd yusof



entry ni just for
yusmizan mohd yusof.
macam mane aku nak gelak lepas ni klau kau dah xde kat uitm?
ngn sape aku nak buat lawak?lawak sape yg aku nak gelak kan nanti?
okay.aku sedang sedih.plis t8 note.
kau xakan kne kick.thats the truth.believe me.
aku tahu kau sdeh jugakkk.but tolong lahhhh jgn give up cindut.
aku sayang kau.kau penyebab aku happy kat sane.yes.u are the best ever.
aku tahu kau boleh continue foundation saing aku.
kite same2 bolehhh..kau kne stay uitm.klau x,aku alone.nak dinner kat reff
mcmne xde kau nnti.kat class nak tgo sape bile lalu side blakang?
promise ye anda stay?tolong lahhh cakap ye.
it makes me happy.:)
tapi if sambung diploma is the best way,aku trime.i'll support u.
even sangat berat kan?kau kne tough.n always remember,
ALLAH tidak akan membebani hambanya tanpa kemampuan hambanya itu.
you are the chosen one.
so,kau kne face sebab kau mampu.tapi klau dah ditakdirkan,
terpakse lahh redha dgn rela.semue ni ade reasons.maybe kite belum nmpak lagi
ape reasons tu kan.aku sentiase doakan kau.
tenangkan hati.calm urself.
we love u.:)

*bykkk memories bersame anda.
aku tak kan lupe.thanx a lot
yusmizan mohd yusof.

Wednesday, November 3, 2010

result =.=

okay.dah tahu result aku.akhirnye berjaye jugak lahh kan
aku cek kat student portal yg macam haram tu.haihhh.
aku dapat 3.25 SAHAJE.sdeh sgt ni.sikit.hm.
kawan2 aku knpe tinggi?macam diorg pulak yg stfians.HAHA
MALUNYE SAYE!
niena,saye jeles dgn anda sbb anda lagi tinggi dari saye walupun kite same2 mcm evil kat class.hahah
ida,awak lagi lahhh.congrates dapat dekan.hebat sgt.
nad,anda pun hebat.lagi tinggi dr saye.
afif,anda lagi lahhh.result main2 anda 3.45.klau anda study betol2 mesti 4 flat kan.mcmne saye nak lawan mcm tu.HAHAHAHAHHAHA!
farah.awak pun hebat tau.nanti study same2 ye.tido same2 tu xboleh lupe lahh.haha
bedahh,mcmne ni,anda bgitu secrative.saye xtahu result anda berape.xpe.nanti saye korek dalam2 nak tahu jugakk.hahahah.
amir,akmal,eriq,sem 2 jgn main2 lagi tau.sbb nnti saye pun ikut same main2 klau kalian main2 juge.hehehe
ninie,kau pun same jugakkkk.sem 2 nanti aku ingat2 kan kau okay sayang,haha
yuse,shahmi,merod.korang jgn tinggalkan aku boleh?aku sayang sgt kat korang.
pape pun,saye ttp bersyukur dgn result ni even kalah dgn kakak saye yg dapat dekan tu kan.
HAHAHAHA.matlamat baru sem 2,kne lebih kan usahe lahhh kan.no lepaking2 lagi.heheh.n
the most important,jgn tido time lecture.:)

Tuesday, November 2, 2010

5 pm :(

okay.saye sedang berdebar.
plis take note.haha.result final klua.
macam harammm.macam dah
boleh agak mcmne result aku
hari ni.skrg baru pukul
12 lbihh.haihhhh.rase macam xnak cek.
tunggu.tunggu.dan tunggu.
test byk yg failed.
assignment ade yg xbuat.
macam haram aku time first sem ni.
confirm lahhh teruk.tawakal je lahh
hmmmm.ape pun jadi,second sem aku kne serious.
no more lepaking2.dah promise ngn kau jugakk kan afif.
HAHAHA.
result klua ni mesti xsangke aku stfians kann.
macam budak sk mane je.
saye malu nak ngaku saye stf.
sebab saye pemalas skrg ni.
ape pun,tunggu je lahhh.
hmmmm.