Wednesday, December 29, 2010

kerjaa gilaa bila bosan :)


cuti oh cuti.bosan bosan jugak duk rumah tapi mcm cepat gilaa dah nak balik uitm.haihh.btw,aku nak storyy agenda aku bila stay kat rumah kakak aku.bila semue bosan,mule lahh nak g sane sini situ.ape lagi?hari isnin lepas,klua nak cari phone baru.al maklumlahhh.ph yg aku pkai tu dahh season gila2.nak guna kene dgn penuh kesabaran gilaa vavi sebab button die dahh rosakk.haha.pergi satu keretaa tp mcm sardin.mamat,dekno,kak ida,aku.plus azua.naseb baik along ngn capok tak ikut tau.usya2 phone,usya2 movie baru,terigt la pulak along kirim inai dah siap tu.ape lagi,singgah laa kdai india.tibe india tu saje je nak tarik aku pkai inai.haihhh.die ckp harge ikut corak tau.bukan semue corak same harge rupenye.baru laa aku tahu.haha.so aku pilihh yg 12 ringgit.memang lenguhh gilaa tgn aku nak tunggu corak tu siap.rse mcm nak kawin pun ade jugakk tau.haha.padahal kakak aku yg nak tunang raye cinaa ni.tp knpe aku yg pkai inai?india tu pun promote2 bagai.siap bg card lagi.die ckp klau kawin nnti bolehh laa cntact.die bolehh dtg rumahhh.aku mude lagi laaaa apachi.HAHA.nak cerita byk pun xguna.tgok laa gambar kat bawah ni sampai lebammm.sila abaikan saiz tgn.rekaan semate2.HAHA


ni yg nak tunang,tp tidur tunggu aku pkai inai.gilaaa

hasil tgn deqno.haha

ikut buku beb

ni tak siap lagi.

Monday, December 27, 2010

보고 싶어요,

보고 싶어요

mesti korang tak tahu mcm mne nak sebut n ape maksud die kan?haha.
bunyi nye mcm ni,bogo sipoyo.
macam buruk je kan bunyi nye.admit lahh buruk.
tapi maksudnye I MISS YOU.haaa.terus jadi xburuk kan.haihhh.
aku rindu kau.
klau hebat tekaa lahhh sape. :)


*jauh sgt.selatan  dgn   ****** *****.

Sunday, December 26, 2010

macam2 nak cakap bolehh?

macam2 nak ckp sekarang.mulut rase nak bercerita sampai esk pagi.haha.yg penting nak ckp sekarang tgahh cuti break sem.seronok laa.dapat baring kat bed king size.xde laa semue bnde jatuhh bile bgun pagi2.klau kat palam,pagi2 bgun bantal,blanket,phone,semue ade bawahhh bed.dasyat tak?haha.kantoi lahh time tido bersilat semue bagai.satu lagi yg penting,balik2 td terus mkn tau.balik2 terus nampak ikan ape tahh.tapi besar lahh.atas meje.plus ade kepah.sure tak tahu kepah tu ape kan.alaa.mcm kerang jugak.tp besar.wahh.seronok gilaaa aku.nikmat betul mkn kat rumahh kan.tutup pasal mkn lahhh.asyik mkn je.haihh.


btw,weekends ni lemang dtg.ari jumaat ari tu.tibe2 pulakk minahh sorg ni nak dtg jumpe aku dr KTT tu.pastu boleh pulak die salah naik bas.bukan bas u90.so,bas tu stop kat pintu masuk palam tu je.kire 8 minit jugakk laa nak masuk sampai kolej.so,imagine laa aku gelabahh mcm ape nak pk mcmne nak amik die kat depan tu.dalam kepale ade name apek je.terpakse lahh pinjam moto die kan.tambah pulak die tgah lab time tu.mkne nye aku kene laa g fakulti amik kunci moto kann.haih.last2 settle jugakk even lemang kene tunggu dalam setengah jam jugakk laaa kat pokok warne merah.pokok ape tahhh lemang tu.haihhh.


hah.nak story pasal agenda aku kat klang sentral td.rse mcm lucu betul lahhh.hari ni lemang ade date ngn hafiz kat seremban.tiket aku pulak pukul 5.30 ptg.klau gerak lambat g klang sentral,kesian laa lemang kan.kejap je laa die dapat date.so,klua lahh awal.pukul 2.awal gilaa kan bile pk2 balik tiket aku 5.30?haha.sampai2 terus g cr tiket lemang ke seremban.okay fine.tiket die kul 3.30.then tinggal lahh aku sorg2 kat klang sentral tu xtahu nak buat ape.duduk2 sampai lahhh pukul 5.30.time tu aku pelik jugakk knpe xde org kat bas cepat ekspress aku tu.so aku pun anggap biase lahh bas lambat gerak kan.duduk2,termenung2,berangan2,ade sorg abang belakang aku tnye.  


"adik nk pegi mane ni?"


aku pulak buat muke pelik.apesal abang ni tanye.aku jawab laa bla bla bla.balik johor pukul 5.30.
pastu abang tu ckp, 


"tu bukan bas nye ke dik?basnye dah jalan tu."


aku pulak bolehh tgok je.serius aku blur gilaaaa.aku pun g lahh tanye pak guard kat situ.betul lahh tu bas aku.lol.gilaa aku dibuatnye.naseb baik lahh pak guard tu baik hati tolong kejarkan driver bas tu.hahhaa.tulahhh.pengajarannye jgn laa dtg awal sgt.pastu jgn laa berangan sementare tunggu bas.terima kasih gila2 kat abang tu.xsempat nak ckp thank you tau.mane tahu die bace post ni kan.haha.








ade lagi ceritaaaa.haihhh.yus dahh dapat tawaran sambung kat uitm penang amik civil.hmmm.congrates yus.sempat jugakk belikan die choc.pas ni mmg sangat amat susahh laa nak jumpe die.serius mlm bg choc tu sgt laaa sebak.sedih semue ade.semoge berjaye yus.jgn lupe kami semue. :)

Friday, December 17, 2010

semakin mndapat petunjuk.

HARI ASYURA 10 MUHARAM


1. Melapangkan masa / belanja anak, suami & isteri2
fadhilat - Allah akan melapangkan hidupnya pada tahun ini.
2. Memuliakan fakir miskin
fadhilat - Allah akan melapangkannya dalam kubur nanti.
3. Menahan marah
fadhilat - Di akhirat nanti Allah akan memasukkannya ke dalam golongan yang ridha.
4. Menunjukkan orang sesat
fadhilat - Allah akan memenuhkan cahaya iman dalam hatinya.
5. Menyapu / mengusap kepala anak yatim
fadhilat - Allah akan mengurniakan sepohon pokok di syurga bagi tiap-tiap rambut yang di sapunya.
6. Bersedekah
fadhilat - Allah akan menjauhkannya daripada neraka sekadar jauh seekor gagak terbang tak berhenti-henti dari
kecil sehingga ia mati. Diberi pahala seperti bersedekah kepada semua fakir miskin di dunia ini.
7. Memelihara kehormatan diri
fadhilat - Allah akan mengurniakan hidupnya sentiasa diterangi cahaya keimanan.
8. Mandi Sunat
fadhilat - Tidak sakit (sakit berat)pada tahun itu
lafaz niat : 'Sahaja aku mandi sunat hari Asyura kerana Allah Taala'
9. Bercelak
fadhilat - tidak akan sakit mata pada tahun itu.
10. Membaca 
Qulhuwallah hingga akhir seribu kali
fadhilat - Allah akan memandanginya dengan pandangan rahmah diakhirat nanti.
11. Sembahyang sunat empat rakaat
fadhilat - Allah akan mengampunkan dosanya walau telah berlarutan selama 50 tahun melakukannya.
lafaz niat : 'Sahaja aku sembahyang sunat hari Asyura empat rakaat kerana Allah Taala'
Pada rakaat pertama dan kedua selepas fatihah di baca Qulhuwallah sebelas kali.
12. Membaca
'hasbiyallahhu wani'mal wakil wa ni'mal maula wa ni'mannasiiru'
fadhilat - Tidak mati pada tahun ini .
13. Menjamu orang berbuka puasa
fadhilat - Diberi pahala seperti memberi sekalian orang Islam berbuka puasa.
14. Puasa
Niat - 'Sahaja aku berpuasa esok hari sunat hari Asyura kerana Allah Taala'
fadhilat - Diberi pahala seribu kali Haji, seribu kali umrah dan seribu kali syahid dan diharamkannya daripada neraka.




semalam 9 muharam.fifi kate sunat puase jugakk.tp aku xpuase pun.tu laaa masalahnye.sekarang mcm malas sgt nak dekatkan diri kat TUHAN.ni lahhh name nye aien yg makin lame makin lalai.semalam petang jugak blok R5 xde air.balik2 class politics terus bedahh cakap xde air.dahh laa tgah penat.xde air la pulak.serabut betul.so,kitorang decide la nak g R6 pukul 6.30 ptg sebab nak sembayang asar n magrib terus.siap semue trus grak reff sebab nak mkn.balik2,tunggu2,air still xde.lupe pulak xsolat ishak lagi.nad pun ajak laaa g surau kat reff tu.sebab kat situ best sikit.sejuk.haha.masuk2 je dalam surau tu,tibe2 tersentakk.tgok mcm ade satu khalaqah tgah buat usra.hmmm.sikit2 aku dga ape yg diorg bincangkan.mostly about islam.aku pun terpikir.aku kat reff ketawe2,story2,bising2,tp kat atas reff ni ade org tgah beribadah.lalai nye aku.terase mcm teruk sgt.yelaaa.klau kat sekolah dulu,ustazahh nik kasma ade tolong igt2kan ape yg patut.kat rumah pulak abah n mak ade.selalu igtkan ape yg patut.kat sini?hmmmm.aku laa yg salah kan.AL-QURAN pun xbawak.klau bace pun bace YASSIN.hmmm.sedih laa pulak.tapi ALHAMDULILLAH aku dapat hidayah mlm 10 muharam.time ni la.so hari ni aku puase.rse lebih tenang.cuace pun sejuk sgt hari ni.mungkin ni laa kuase TUHAN untuk 10 muharam ni.ringankan beban org yg berpuase.niena pulak msj zana ajak buke puase same2 kat reff.semue students perempuan p5.hmmm.xsabar.

*ALHAMDULILLAH..Semoga Bermanfaat Dan Dapat Dipanjangkan Kepada Yang Lain-Lain.Yang baik itu dari Allah dan yang buruk/salah adalah dari kelemahan ilmu saya sendiri..

Tuesday, December 14, 2010

bekeng,

mesti semue org tertanye2.ape tu bekeng.haha.maklumlahh org dahh blaja ckp kelantan.byk betul words yg pelik2 aku blajaaa.haha.BEKENG TU GARANG laaahh.haha.jauh betul lari.sape laa yg cipte word ni.salut betul.


actually nak ckp.aku satu group ngn sorang mamat ni untuk lab physics.haihhh.gile garang boleh tak mamat ni?aku igt kan aku laa paling garang kan.tgok suare aku pun,sape nak lawan?haha.even abahh pun ckp aku garang.sape tak kenal tu mmg ckp aku xgarang laa.nak rse ke?haha.mamat ni mmg serius gile.xpernah gelak.so,time lab physics adelahh time korang nak tgok aku jd serius.yela,klau aku tak serius,matilahhh aku kene marah ngn die.baru satu report pun aku dah rse tersekse gila vavi nak buat.yelaa.semue maklumat die yg buat,tp aku yg salin.bile aku xpaham,nak tanye die tu.aduyaaaaai.pk seribu kali nak cntact gile.haih.aku punye laaa bg mesej cukup sopan laaa kan.die balas YE,AAH,OKAY,A2. haihhh.aku mmg bengang betul klau aku bg msj buat ayat mcm essay,org reply xsampai due words pun.huh.touching tau.haha.


report first dahh settle.tp bolehh pulak aku lupe nak buat references.haih.aku pun dgn malasnye bg laa kat faiz.suruh die tambahhh references sikit.references je kot.xkan tu pun aku nakkk buat.lagi pun faiz tu cm free je aku tgok.nak bg kat mamat tu mmg aku xberani laaaa.haha.lucu laa pulak bile aku tgok aku ni gelabahhh ngn mamat ni.huh.berani betul amik trademark aku kan.tp time abis tutorial chem td bolehhh pulak mamat ni suruh aku yg buat references tu.padahal report tu dahhh kat faiz.ke mamat ni mmg nak suruhh 100% gune tulisan aku?cakap je laa tulisan aku cantik.hahah.perasan kau ain.aku pun dgn bengangnye amik laaa report tu balik.rse cm nak marah je,tp tgah ramai org.mahu kene cop singe pulakkk dalam class.aku pun buat laa muke fake gila vavi amik report tu.damn betul.


tutup cerie pasal report.haih.td aku kne perli ngn niena.td tb pass up pendrive aku kat amirul mukminin.amirul ni mmg mcm ustaz laaa.budak sk arab.mne tak mcm ustaz kan.die bg aku,aku ckp laa terime kasih.tp serius mmg lembut gila vavi laaa aku ckp.yela.aku segan laaa pulak ngn die.die kan mcm tu.aku pun xsdar sebenarnye aku sopan gile ckp.selalu mcm mne aku ckp?xdga satu class xsahh.bgus jugak ade diorg ni.dapat jugak aku control aku punye ketidaksopanan.xsalahh kan nak berubahh jadi better.tp bile huda nak pinjam jawapan aku td,aku ckp kuat gile.huh.ape la kau ain.berubah sekejap je. =.=

Sunday, December 12, 2010

damn,

remove laa aku.seronok laa kan buat aku mcm ni.okay.aku ikut semue permintaan kau.
jgn cr aku dahh la lpas ni..i'm a good pretender.

Saturday, December 11, 2010

TERHARU,

thank you muhammad ammar dan muhammad faiz.air mate aku tak mngalir pun mlm td sebab korang buat aku happy.nak pecah perut pun ade layan korang berdue.appreciate gile vavi boleh?friends mean everythings for me.thanks a lot guys.

"ammar : delete je la lagu tu.buat ape nak sedih2 lagi.cool la aien."
"faiz tb : mu dok cerio2 je sudo la mek."

lucu kan?








*it's a real  NEW FRIENDS for me guys.:)

Friday, December 10, 2010

demam korea datang lagi.

xtahu nak mncarut ape dalam post ni tp tangan gatal nak mnaip.xpelahhh.tgah2 free ni kene lahhh gunekan betul2.nnti bile busy mule lahhh mnyesal itu ini.mcm biase la.sape xkenal aien.haha.hari ni 9 dis.hari khamis.class sampai kul 12 lebih je.ptg free.semue org mesti tidur kan.tp xtahu knpe ngn aku.sekarang dahh jarang tidur siang.mlm pun tidur cepat.xmcm dulu.xtidur pun xkesah.tp sekarang,klau tgok jam dah pukul 12.30,rse mcm dahhh lambat sgt je.takut nnti ngntuk dalam class esoknye.cehhhh!bajet btul kau aien.haha.lucu.


sekarang mate dahh gatal nak melayan cite korea mcm dulu.mmg minat gile.tp phm2 la klau aku dah start tgok cite korea ni.klau cite korea ni setakat satu episod xpe jugak.ni sampai berpuluh2 episod.emagine brape byk mase aku mngadap muke pakwe2 aku dalam cite korea tu.hahahaha.punce utame aku hobi aku ni dtg balik ni sebab TB laaa.nak movie korea la,bagi aku movie korea la,share lagu2 korea la.aku pun seronok la melayan.hahaha.klau time cuti xpe la jugak nak melayan korea ni bagai.ni tak.mmg segale tutorial,report bagai semue tu aku tangguhkan sebab nak layan korea.haha.sekarang aku tgah layan MY GF IS GUMINHO.tp baru episod 2.total ade 16 episod.xsabar nak abiskan tp mase tu mmg xde.haha.tb kate best.aku pun nak la tgok kan dah org ckp best.mne boleh miss cite best2 ni.haha.tapi U ARE BEAUTIFUL still dalam hati aku la.serius mmg best tahap gaban.even nak bndingkan dgn BOF,u are beautiful lagi best kot.sebab ade JANG GUEN SUK.sape ni?sape lagi.pakwe aku lahhh.



ni lah pakwe2 aku.playgirl kan aku?HAHA.







time scene baju merah ni la aku mnagis mcm org gile.haha


yang ni pulak pakwe no 2.:)



yang ni pakwe no 3 lahhh pulak.:)





*klau nak admire diorang semue ni kene mntak 
permision kat aku dulu boleh?HAHA.





Wednesday, December 8, 2010

happy ft sedih,

aku macam org gile sekarang.kejap2 happy.kejap2 sedih.knpe?time kasihh buat aku mcm ni lagi sekali.thank a lot to ammar,tb,toyo,nad,niena sebab boleh buat aku tersenyum dan tergelak buat mase ni even aku tgh teramat sedih.sekarang,aku just boleh get involve dgn kawan2 aku utk lupekan semue ni.dga masalah korang,dga storyy korang,nyanyi2 dgn korang.feel better maybe.plus jogging pun buat aku lupe everythings tau.HAHA


tgok la pic bawah ni sampai lebam.:)

kasut lame tp nmpak bru.biase la.org rajin jogging.haha.


ni mcm berjogging tak?haha


muke bahagie tak mandi lol.

fake btol muke aku =.=
mar ngn apek pun jogging jugak.seronok kan tgok mereke?
muke xpuas hati penat jogging konon.HAHA
hasil merempit g mcd ngn nad.makan pun boleh buat aku happy.:)
muke xboleh nak mcm belon air lagi ke ain?
aku suke tgok mereke.:)

*thank guys.:)

Monday, December 6, 2010

I'M WATCHING FROM "A DISTANCE"!

sejak bile aku pandai jd stalker ni?24 jam nak view page die.what for aien?
USELESS BOLEH?


"If you love somebody, set them free. If they return, they were always yours.
If they don't, they never were."


*aku xsuke jd stalker.:(

Sunday, December 5, 2010

cemburu,

Okay girls,time to confuse the boys!if you are single write 'spongebob' on your status and if you are taken write 'patrick'.Pass this on every girl on chat....Don't tell the boys; it's a girl's thing...

sedihnye bile tgok post ni kat facebook.semue org choose patrick.saye cemburu dgn kawan2 saye.ptg td g jogging nmpak apek jog dgn mar.ptg td jogging dgn tb.tb sentiase tgok ph sebab msj ngn makwe die.td tgok wall toyo,semue noti die comment ngn makwe die.sweet2.mlm td g makan kat mcd,nmpak ramai couple mkn same2.seronok kan tgok mereke?
last2 aku pun tulis lah status aku tanpe rele,

SPONGEBOB.SPONGEBOB.SPONGEBOB.
*bile saye nak jd mcm mereke semule?

PANAS,

panasnye aku hari ni.dulu saye awak.pastu sayang la pulak.sekarang dahh aku kau.seronok kan maki2 aku.tuduh2 aku.aku ni tak perfect.tolong lahhh paham.kadang2 aku buat silap yg mmg aku xsedar.kdg2 mulut aku terlepas.aku tak sedar.bukan aku sengaje.aku manusie biase.iman pun tak setebal mane mcm org lain.aku mintakkk maaf.aku pun ade rse nak rapat ngn kawan2 aku even kawan aku tu llaki pun.

salah ke klau aku nak rapat ngn kawan2 yg baik dengan aku?
salah ke aku nak bergurau dgn diorang?

tapi malang nye orang anggap aku ni bergurau open sgt.ke mmg korang xsuke bergurau mcm aku?


*mmg semue org nak cr pasal dgn aku sekarang ni kan?

Saturday, December 4, 2010

I hate you for not letting me have you,

dear heart,
today i met a boy, prepare to shatter

the worst thing you could do is make me fall for you
with no intentions to 
catch me

I hate to see the one 
I love happy with somebody
but I surely hate it more to see 
the one 
I love unhappy with me...

i keep playing the same song over and over
because all it reminds me is of you
& how special you made me feel...

but,
i was so stupid to think for a moment you actually cared
i wish you weren't in my dreams



*i hate to be alone.rindu boleh?
pppppfffffffftttttt!


kau jangan kerek boleh?

Assalamualaikum..

jawablahhhh salam aku ni kan.berdose klau takkk jawab.



sesungguhnya iman aku nipis
pegangan aku rapuh
hati aku mudah berbolak balik
aku hanya manusia yang penuh dengan khilaf
berilah ketabahan kepada hambaMu ini
amiin amiin amiin



"penat pkir mcm haram =.= "


cube korang bace ayat ni.sangat tak elok ke klau aku cakap mcm ni?sampai ade lahh makhluk ALLAH ni suruh aku jage bahase aku sikit.yelahh.aku tahu.aku ni mcamne kan.iman aku mmg tak byk mcm kau.mungkin org yg xkenal aku jugde aku ni xsopan,xelok.suke hati korang lah.aku mmg aku dan xsuke hipokrit.aku tahu kau mmg baik,aku try control bile cakap ngn kau.tp mungkin aku xcukup control lagi dan terlepas ckp word HARAM yg bg kau sgt2 salahh tu.aku tak mncarut cakap b*bi,s**l,b***h semue.terima kasih lahhh ye sebab hilangkan mood hari jumaat aku.


sorry jugak sebab td kau lalu depan aku,mate aku yg sgt annoying ni jeling kau.bukan aku sengaje,tp mcm automatik pulak mate aku ni jeling kau.satu lagi,klau org tgo ajak berborak dalam class tu tolonglah bg respons yg sedap mate mmndang sikit.klau korang tgo org dpan mate,tp org tu buat mcm tak dga ape2 je,ape feeling korang?.ni untuk sape2 yg telah buat aku ngn niena bengang kat class td.kau one of them maybe.mungkin korang pikir kitorang tgo2 dalam class tu nak usya korang.please lahh weh.!aku tak lahhh desperate mane.setakat nak rapat2 dgn classmates xkan xboleh kan.setakat nak satu group buat assignment pun susah nak cooperate.ape masalah korang agaknye?wat ever lahhh.korang ni  mmg xsuke ke ade life dgn kawan2?hah.lain org,lain care agaknye.






kalau korang nak tahu sape punce aku macam nak mnjerit hari ni,carilah post ni ade dekat mane.terpakse lah aku bertahan mngadap muke kau sepanjang sem 2 ni.



pdn muke sume menggelabah nk wt computing mlm td. HAHA

  • You, Nur Huda and _________ like this.
    • ___________ agak dah...dia nk tgk mggu dpn je..
      4 hours ago · 

    • Aien Raffalie salah ke ayat aku tu? =.=
      3 hours ago · 
    • ____________ wallahualam..
      3 hours ago · 

    • Aien Raffalie yelah _______.aku delete.nnti org bace,diorang pun terikut salah mcm aku.
      3 hours ago ·  ·  1 person
    • ____________ no komen
      3 hours ago · 

Friday, December 3, 2010

GROUP P FT P5,

minggu kedue kat group p, byk sgt yg happen.rse mcm nak  pecahhh perut aku yg sgt kempis ni.haha.semalam, 1 December, first intro to Malaysian politics class.HAHA.sumpah lahhh aku ketawe mcm  org gile xtentu pasal.satu lg cabaran aku.xsampai 30 perempuan pun dalam lecture hall tu.mostly llaki.entah dr mane aku xtahu.muke masing2 aku xpenahh tgok kat palam  ni.so,muke sombong aku pun muncul lahhh semalam.sorry kat sape2 yg  telahhhh judge aku sombong semalam.klau nak tgo, tgo lahhh aku dulu.aku mmg nak xreti tgo org for the firstime.lecturer pun aku  xtahu sape name die.masuk2 trus tye pasal  politics.watefak! aku mane layan  politics2 ni.mcm2 lahh respons students bg.PAS lahhh, PKR lahhh, Muhidin lahhhh.ape tu weh? aku xtahu bolehhhh? aku just mampu tgok gelagat2 budak2 ni je.org gelak,aku gelak, org senyap, aku senyap.mcm bodoh je kan. =.=


2 December, lab chemistry.xpernah dlm hidup aku, aku bolehhh buat my own experiment dan boleh ajar org buat experiment.haha.bgus jugak ade llaki ni.otak aku berfungsi lebihh better dan cepi.HAHA..amacam, hebat tak? ain pandai chemistry tu.mcm xpercaye lahhh td kan.HAHA.time buat experiment, satu meje dgn jebon2 p5 tersayang.haha.group2 haizad, tb.amirul mukminin.leftenan ammar.HAHA.yg lain aku  xtahu.maaf ye. anda tak peramah, mcmne saye nak knl anda.HAHA.okay.seronok.jebon2 tu semue kelantanese.so, aspect lahhh ape yg aku pikirkan kan?ape diorang cakap weh??? aku xpaham.tp dga mcm lawakkkk gile.lucu betul.sorry . org lain tak gelak.tp aku gelak mcm org gile.aku mmg suke gelakkk.so,mcmne tu.?haha.diorang ckp Kelantan, aku tgok laaaahhh diorg.tercengang je lahh lahh aku.mcm2 lahhh happens kan.nak temperature hydrochloric acid tu jd 25 celcius, trus temperature cecahhh 30 celcius.calorymeter yg ade NaOH tu tumpah.sukat 50 ml of distilled water jd 100 ml.punye la aku khusyuk tgok diorang ckp kelantan kan.yela .. aku jakun tauuuu.unik kot bhase diorg..kat johor ade mcm tu? haha.


hati dah berbunge2 sebab classmates semakin sporting.maklumlahhh,life aku just ade family and friends je.so, tolonglahhhh hiburkan aku ye kawan2.aku tahu korang semue ade makwe yg cun mcm queen of the world,, aku tahu korang ade pakwe yg hensem mcm adam lambert, aku tahu korang ade insan yg korang sayang sebesar ikan paus dalam laut tu.aku tahu korang byk kawan.but,please put me one of them.
Sometimes, friendship is more wonderful.:)
* I'm lonely. : '(